Mai­Kupon

Kategóriák

Hátfájás kínoz? Ülőmunkát végzel? Itt az ideje egy alapos átmozgatásnak! Izületi és csontfájdalmak kezelése csontkovács-manuálterapeuta segítségével most féláron, csak 3.490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Civilizációs ártalom a mozgáshiány, az ülőmunka miatti rossz tartás. Fájó háttal, derékkal éljük életünket, idejekorán lesz csontritkulásunk, meszesedünk - ám jó hír, hogy ennek egyáltalán nem kellene így történnie! Az időben elkezdett, önmagunkról való gondoskodással számos ilyen betegséget el tudunk kerülni.
A gerinc nagyon nagy mértékben meghatározza egészségünket, és ha nem megfelelő állapotban van, az bizony sok más szerv, csont, izom és ízület munkájára van negatív hatással. A stressz vagy rossz testtartás miatt görcsbe rándult izmok fájdalmasak, valamint az ízületeket „elhúzzák” a helyükről, mellyel lavinát indítanak el az egyre rosszabb testtartás és az erősödő fájdalom felé. A fájdalom következtében ugyanis védekező tartás alakul ki, amely tovább rontja a helyzetet, asszimetrikus testfelépítést, további mozgásszervi panaszokat, az izmok elsatnyulását, a csont-izomrendszer és az ízületek további károsodását okozva.

A csontkovács által végzett kezeléssel nagyon szép eredménnyel gyógyulnak a gerincferdülések, lumbágók, idegbecsípődések, a térd-, váll-, könyök- és csípőízületi fájdalmak. A csontkovácsolás az ízületműködés helyreállításával foglalkozó gyógyterápia, amely a páciens és a terapeuta izomerejét használja fel, a terapeuta szakszerű fogásainak kivitelezéséhez. Ezeknek a speciális fogásoknak mechanikai hatására rendeződnek csontjaink, ízületeink a helyes pozícióba kerülnek, ami kihat az egész szervezetünkre.

 

  • Mindenkinek ajánlott, aki ülőmunkát végez, keveset mozog, mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen csak fontosnak tartja az egészség hosszú ideig tartó megőrzését.
  • Az izmok aktuális állapotának figyelembe vételével, lágy, de erőteljes, fájdalmat nem okozó mozdulatokon alapuló masszázzsal alapozzák meg az izomzat és az idegrendszer ellazulását.
  • Az ízületi és csontfájdalmak megszűnnek.
  • A csontkovácsolást profi szakember, diplomás természetgyógyász végzi.
  • Személyre szabott, nem konvencionális terápia javaslat.
  • A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos.
  • A kezelést kizáró okok: súlyos csontritkulás, 6 héten belüli komolyabb sebészeti beavatkozás, fertőző betegség, terhesség első 3 hónapja, súlyos vérzékenység

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható hétköznapokon 15-20 óra között.

Előzetes bejelentkezés szükséges:

Telefon: +3620 258 78 80

e-mail:  szekerescsontkovacs@gmail.com

   

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szekeres János
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Ballagi Mór utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére