Mai­Kupon

Kategóriák

Háttámasz bármilyen támlás székre vagy autóüléshez. Javítja testtartásod, jótékonyan hat a derékra és a gerincre. A háttámasz most csak 1.990 Ft 4.990 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Neked is szokott fájni a hátad? Van, hogy már nem bírsz a székben ülni vagy vezetés közben a volán mögött ülni? A hátfájás a modern ember egyik leggyakoribb betegsége.

Ezzel a háttámlával elfelejtheted a hátfájást!

Az ülőmunkát végző embereknek szüksége van egy olyan megoldásra, ami ergonomikusan támasztja a hátát így csökkentve fájdalmait. A háttámla növeli a kényelmet és megszünteti a hátfájást. A háló tökéletesen illeszkedik a háthoz, ez lehetővé teszi szellőzést, és így biztosítja a magas komfortot. Képzeld el amikor maximális kényelemben ülsz a székedben. Ugye milyen felemelő érzés? Rendeld meg most, hogy minél hamarabb élvezhesd!

                            

Ennek megelőzésére segít ez a termék. Elősegíti a helyes, egészséges testtartást, ezáltal jótékony hatást vált ki a derékra és a gerincre. Kényelmes és nagyon hasznos a testi egészséghez.

Anyaga rugalmas háló és erős fém keret.

Méretei: 42 cm x 36 cm x 13,8cm

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. május 6-ig váltható be.

A kupon vásárlása után meg kell rendelned a terméket a kutyubazarugyfelszolgalat@gmail.com e-mail címen a neved és a kuponkód megadásával.

A kupon vásárlását követően 7-10 nap munkanap elteltével futárszolgálattal szállítja ki az árut a szolgáltató, melynek költsége 990 Ft. Személyes átvételre nincs lehetőség.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére