Mai­Kupon

Kategóriák

Háztartási palackprés 2.990.- Ft helyett 1.990.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Háztartási PET palackrés és alumínium doboz (sörös, üdítős doboz) prés. Miért válasszuk a háztartási palackprést? Ez a legegyszerűbb és egyben a legolcsóbb megoldás is. PET palackok és alu dobozok tömörítését is egy készülék végzi, nem kell két terméket venni! Zseb-barát ára miatt bárkinek tényleg elérhető. Kis helyet foglal, nem kell fúrni, szerelni, mégis majdnem olyan hatékony, mint a profi készülékek. Ötször jobb: a természetnek, a pénztárcának, az időnek, a fáradtságnak és a helynek.Használata: 
1) Vedd le a színes burkolatot!
2) Tedd bele a palackot, vagy az alu dobozt (a sörös dobozhoz használd a betétet)!
3) A színes burkolattal nyomd össze a palackot, majd tekerd vissza a kupakját!
4) Vedd ki a lepréselt palackod és tedd a szelektív gyűjtőbe!

Egyéb információ: 

Ma már az igény hatalmas a nem visszaváltható PET palackok és alumínium dobozok használat utáni felszámolására a viszonylag nagy terjedelmük miatt. Következetes deformációval komoly tárolási és szállítási költségeket takaríthatunk meg. A PET palackok és alumínium dobozok kézzel, vagy lábbal történő deformálása kényelmetlen és sajnos nem elég hatékony. Együttvéve, fontos az emberek életszínvonalának növekedése és a növekvő ökológiai elvárások teljesítése. A prés megoldást jelenthet a hulladékkezelés helyzetének javítására különösebb erő és idő ráfordítás nélkül, hiszen ezzel kevesebb, mint 20%-ára csökkenthető a kidobandó doboz, palack mérete! Környezettudatos vagy és az újrahasznosítás elkötelezett híve? Szeretnél jó példát mutatni a gyermekeknek, a családnak, a a barátoknak? Akkor ezt a prést Neked találták ki! Csak gyűjtsd össze a megmaradt italos palackokat, üres sörös-, üdítős dobozokat és préseld össze préssel! Ezután dobd ki a megfelelő szelektív gyűjtőbe, vagy akár keress vele pénzt és add el! 

Az összegyűjtött alumíniumot pl. a fémhulladékgyűjtő helyek igen magas áron vásárolják és ma már néhány szupemarket-lánc is visszavásárolja! 

Ez a műanyag háztartási palackrés 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5 literes nem visszaváltható PET palackok, valamint a 0.33 literes üdítős és 0.33 - 0.5 literes sörös dobozok összetömörítésére szolgál. Használatához nem szükséges áram, vagy elem, csupán felelős gondolkodásmód, környezettudatos magatartás, szilárd elhatározás és egy kis kézi erő.


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. június 27-ig,, beváltható 2013. július 4-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

 A kuponok az indulást követően azonnal beválthatóak az akció lejártát követő 1 héten belül-ig.

A termék átvétele:
A terméket a http://hobbyrendeles.hu/termek.1080.haztartasi_palackpres linkre kattintva, a személyes adatok megadásával minden egyes esetben meg kell rendelni (személyes átvétellel, vagy kiszállításhoz előre utalással, aminek a költsége 890 Ft) a weboldalon! A megjegyzés rovatban jelezd, hogy MaiKupon -os vásárlás és add meg a kapott kedvezménykódot! Ennek a kódnak az ismeretében, utólag, manuálisan állítjuk be a kedvezményes árat! Személyesen a webáruház átvételi pontján lehet átvenni az áruház visszajelzését követően. Az akciós termék mellé egyéb termék megrendelését is elfogadjuk, a kedvezmény azonban csak a palackprésre vonatkozik! A postázás megtörténtét követően az elmaradt kedvezménykód megadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, utólagos jóváírás nem lehetséges! A kedvezmény mértéke készpénzre nem váltható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
HobbyRendeles
Cég
GTS Trió Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Lónyay utca 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére