Mai­Kupon

Hegyvidéki pihenés és kirándulás Dobogókőn, akár 2024. év végéig! 3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére bőséges reggelikkel kedvező áron 35 000 Ft-tól! Most fizetendő 5 300 Ft!

2 éj szállás 2 főnek reggelivel Dobogókőn 2024. év végéig - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:48 000 FtElőlegben fizetendő:5 300 FtTeljes ár:35 000 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hegyek-völgyek-folyók-fürdők-történelmi városok metszéspontjában, végtelen erdők ölelésében, 30 féle élmény és wellness program kínálatával, teljesen felújított és gazdagon bútorozott szobákkal és apartmanokkal, vadonatúj csodaszép fürdőszobákkal, méltán dicsért éttermi szolgáltatással várjuk a Dobogókői Platán panzióban.

- Felhasználhatóság: 2024 december 15-ig !
- Jó idő garanciát adunk üdülése minden napjára, így az esős napokon ajándékként egésznapos élményfürdő belépőt biztosítunk Önöknek!
- Hétvégéken ünnepnapokon főszezonba, iskolaszüneti időszakban is szeretettel látjuk.
- 4 féle szobatípusból választhatja ki kedvencét: Franciaágyas szobákkal, kétszobás apartmanokkal, luxus apartmannal.

Szálláshelyünk nem fogad 6 év alatti gyermekeket!Panziónk az erdei kiránduló útvonalak kiinduló pontjánál, az erdő ölelésében helyezkedik el.
A 7 termál és élményfürdő közelsége, a Duna-kanyar szépsége, Szentendre -Esztergom-Visegrád szomszédsága végtelen program lehetőséget nyújt a pihenésük személyre szabott eltöltéséhez.

A 30 féle wellness- élmény- kulturális és gasztronómiai élmény elem kínálatunkkal minden napját aznapi hangulata szerint alakíthatja.
30 féle ételből összeállítja össze ebédjét, vagy vacsoráját, Dunai hajóutak várják, erdei vezetett kirándulásokon, vagy erdei kerékpártúrán vehet részt, közeli horgász paradicsomokban lazíthat, zenés táncos esték vidám hangulatát élvezheti a Duna partján, szabadtéri színházi előadásokat élvezhet, Visegrádi lovagi tornán vehet részt, téli-nyári bobpályát használhat, hangulatos sétákat tehet a szomszédos történelmi városokban, Szentmise után bejárhatja az Esztergomi Bazilika termeit és kupoláját, …. és ezek még a felét sem teszik ki annak, amit kínálni tudunk Önöknek az ittlétük alatt! Érkezzen felkészülten, tájékozódjon a 30 féle ajánlott program lehetőségről a
www.platanpanzio.hu weboldalon.

Családja kedvenc szállás típusát 4 féle szobatípusa közül választhatja ki. Jól felszerelt franciaágyas szobák, 40 nm-es luxus apartman kétszemélyes sarokkáddal, kétszobás, teraszos apartman dupla fürdőszobával.
Ajánlatunk induló ára jól felszerelt kényelmesen berendezett franciaágyas szobákra vonatkozik, hétköznapokon, szezonon kívüli időszakra, csekély felár ellenében azonban luxus és családi apartmanokra is igénybe vehető az ajánlat sőt, elő-fő és utószezonban és hétvégén is felhasználhatja.
Jó idő garancia szabályzata: Esős időben, ha az „Időkép” időjárási portál előrejelzése szerint Dobogókő térségében több mint 4 órát meghaladó idő intervallumban legalább 55%-os eséllyel várható eső, akkor ingyenes belépést biztosítunk a 15 000 nm-es Aquasziget élményfürdőbe, mely csak 15 percre helyezkedik el tőlünk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére bőséges reggelikkel kedvező áron 35 000 Ft-tól!

Most fizetendő: 5 300 Ft, a fennmaradó összeget a szállásnak kell kifizetni!

Az ajánlat felhasználható: 2024. december 15-ig, szabad helyek függvényében, előzetes foglalás után, hétvégén és szezonban felár megfizetése mellett.

2 éjszakás csomag induló napjai: Hétfő, szerda, péntek.
● Felár nélkül 3 hónapig ! : november 1- december 4-ig + március 1-től április 30-ig
● Előszezoni felár : május 1.-től július 1-ig 2 500 Ft/fő/ éjszaka.
● Főszezoni felár : július 1- augusztus 21-ig : 7 500 Ft/fő/ éjszaka.
● Utószezoni felár : augusztus 25-től október 30-ig : 2 500 Ft/fő/ éjszaka.
● Téli fűtési felár : december 4-től február 29-ig 2 500 Ft/fő/ éjszaka.
● Hétvégi és iskolaszüneti időszak felára : 7 500 Ft/fő/ éjszaka.
● Luxus és családi apartman felára 10 000 Ft / éjszaka.
● parkolás ingyenes
● Érkezés 12 órától távozás 10 óráig.
● A többnapos nemzeti ünnepeinkkor a csomag hosszának meg kell egyeznie a az ünnepi időszak hosszával, így akár további napokat kell hozzá vásárolni. Az ünnepi időszak valamennyi napján főszezoni felár fizetendő.

Foglalási szabályzatunk értelmében az időben le nem mondott foglalás teljes összegét ki kell fizetni.
A kupont a foglalás időpontjában beváltjuk, amiről voucheres visszaigazolást küldünk a vendégnek. Ha nem érkezik meg a lefoglalt időpontja szerint elvesztette az üdülés lehetőségét, ha időben lemondja vagy változtatja akkor a voucherünk a végtelenségig felhasználható.

Platán Panzió
Telefon: 06-26-347-680 / e-mail: platanpanzio@t-online.hu
GPS koordináták: É: 47.71815 / K:18.88878

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Platán Panzió Dobogókő
Cég
Gold-Platán kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2098 Pilisszentkereszt, Téry Ödön u. 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére