Mai­Kupon

Kategóriák

HIFU hüvelyi feszítés, fiatalítás, sebészeti beavatkozás nélkül kedvező áron most 74 900 Ft-ért a Luxury VIP Szalonjában! Most fizetendő: 22 800 Ft! Érezze magát jól kívül is, belül is! SZÉP Kártyás fizetési lehetőség!

HIFU hüvelyi feszítés, fiatalítás, sebészeti beavatkozás nélkül - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:390 000 FtElőlegben fizetendő:22 800 FtTeljes ár:74 900 Ft81% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

BUDAPEST-en első ízben a Luxury VIP Residence kínál nem invazív, nem sebészeti megoldást a hüvelyi szövetek feszesítésére és megerősítésére a jobb intimitás, megjelenés és funkció érdekében: a hüvelyi HIFU feszesítő, fiatalító rendszerrel.

SZEXUÁLIS ÉLET JAVÍTÁSA
Hüvely nedvességének növelése, hüvely feszesítése

GYERMEKSZÜLÉS UTÁN
Kitágult hüvely feszesítése, szűkítése

VÁLTOZÓ KORBAN
Inkontinencia problémák csökkentése
NINCS egyedül a problémájával - és vannak lehetőségek.

Nem sebészeti beavatkozás
Hatása azonnal érezhető, sebesedés, hegesedés, egyéb kellemetlen utóhatások nélkül, és gyógyulási idő sincsen

Illessze be akár egy ebédszünetbe

A kezelés maximum 1 óra időtartamú, egy ebédszünetben is kényelmesen elvégezhető, nem esik ki a napi rutinból.

Érezhető eredmény egy kezeléssel
Mindössze egy alkalom elég az érezhető eredmény eléréséhez.

Személyre szabott kezelések
Az élet hozhat meglepetéseket. Néha a leginkább bensőséges helyzetekben is felmerülhet. Ha kellemetlenül érzi magát a szülsét, vagy öregedést követően (vagy mindig is önbizalom hiányban szenvedett ezen a téren) a HIFU nem sebészeti kezelés sokat javíthat a hüvelye megjelenésében, szorításában, feszességében és esetleges inkontinencia problémái megszűntetésében.


A hüvelyi HIFU működési elve:
Nem szeretünk róla beszélni: a születés, az öregedés és a genetika hatással van a vulvovaginális terület megjelenésére és annak érzetére. Idővel a nők többsége tapasztal szexuális élmény csökkentést, sőt a kor előrehaladtával nő az inkontinencia veszélye a gyengült hüvelyi szövetek és a izmok következtében.

A kezelés
A rendszer egy non-invazív ultrahangos fókuszáló technikát alkalmaz, annak érdekében, hogy közvetlenül a nyálkahártya lamia és izomrétegére összpontosítson. Az ultrahang hullámokat energiaforrásként felhasználva, valamint a penetráció és fókuszálás előnyeit kihasználva a rendszer előre meghatározott mélységben ultrahangos energiát juttat a lamina propria és az izomrost réteg középpontjába. 0,1 másodperc alatt a régió hőmérséklete elérheti a 60 ° C feletti értéket, így a kollagén átszerveződik és a normál szövet a gyújtókörzeten kívül sértetlen marad. Ezért a kívánt mélységi réteg képes elérni a kollagén összehúzódásának, átszervezésének és regenerációjának ideális hatását.

A New Age HIFU Vagina Tightening HIFU rendszer nem invazív, ultrahangos fókuszáló technikát alkalmaz, hogy közvetlenül a nyálkahártya lamia és izomrétegére összpontosítson. Az ultrahanghullámok energiaforrásként való felhasználásával az applikátorral a behatolás és fókuszálás révén a rendszer ultrahangos energiát küld a lamina propria és az izomrostrétegnek egy előre meghatározott mélységben. 0,1 másodperc alatt a térség hőmérséklete elérheti a 65 ° C feletti értéket, így a kollagén átrendeződik és a normál szövet a gyújtókörzeten kívül sértetlen marad. Ezért a kívánt mélységű réteg képes elnyerni a kollagén összehúzódás, reorganizáció és regeneráció ideális hatását. Végül elérjük a hüvely szűkítésének titokzatos hatását.


Hüvelyi Hifu gyakran ismételt kérdések :

Ki alkalmas a hüvelyi HIFU kezelésre?

A hüvelyi HIFU kezelés bármilyen korosztálynak alkalmazható ugyanakkor azt javasoljuk legyen a páciens 18 év feletti és legyen már gyermeke.


Ki nem alkalmas alkalmas a hüvelyi HIFU kezelésre?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy 6-12 hónappal a szülés után javasoljuk, mivel mindenki teste más, és mindenképpen javasoljuk az orvossal megbeszélni. A terhes vagy éppen menstruáló nők nem vehetik igénybe a kezelést és ugyanez vonatkozik azokra is, akik valamilyen hüvelyi bakteriális fertőzésben szenvednek.


Mennyi ideig tart a hüvelyi HIFU kezelés után a gyógyulás?

Mivel ez egy non-invazív eljárás, nincs gyógyulási idő, azonnal visszatérhet a páciens a munkájába és 3-6 nap múlva élhet újra szexuális életet.


Mennyi ideig tart a kezelés hatása?

Eltérőek a vélemények. Van, aki szerint 3-4 alkalommal ismételendő a kezelés 6-8 héten belül és 1-1 kezelés 30 percig tart. Van aki szerint elegendő 1 alkalommal és a kezelés 60 percig tart. Mindenesetre az eredmény 2-3 évig tart!


Várható bármiféle fertőzés veszélye a kezelés során?

Ne aggódjon, óvszert alkalmazunk a kezeléshez, az applikátor nem érinti a hüvely nyálkahártyát.


Fájdalmas a hüvelyi HIFU kezelés?

Az emberek különbözőek, a fájdalom küszöbük is. Nyilván minél nagyobb az energia, annál hatásosabb az eredmény, de általánosságban a páciensek szerint kevésbé fájdalmas mint a gyógyászati beavatkozások.


Mit várhatok a kezelés során?

Hüvelyi vizsgálat, a terület felmérése, majd az applikátor, az ultrahang patron, a hüvely három lépcsős fertőtlenítése. Ultrahang gél alkalmazása, óvszerrel és kenéssel. A 4,5 mm-es patront tartalmazó applikátor 4 hüvelykre a hüvelybe helyezzük. Az ultrahangot a hüvely legmélyebb rétegébe bocsátjuk és az applikátor 360 fokban forog a hüvelyfalban. Az eljárás ezen része kb. 3 percig tart. A páciens meleget fog érezni amikor az ultrahang behatol a mély szövetbe. Ezután az applikátort kihúzzuk a hüvelyből egy hüvelykre, és további háromperces forgatás következik. És így tovább. Ezeket a lépéseket megismételjük egy 3mm-es patronnal. Végül egy fiatalító szérum kerül a hüvelybe, amely életfontosságú táplálékot biztosít az új kollagén rostok táplálására.

The Fine Print

Valid until: January 31., 2019

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: HIFU hüvelyi feszítés, fiatalítás, sebészeti beavatkozás nélkül kedvező áron 74 900 Ft-ért a Luxury VIP Szalonjában!

Most fizetendő: 22 800 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával!

Foglaljon időpontot
Telefonszám: +36-70/600-6079 Szaszkó Tímea
Cím: Budapest 1149. Pillangó u. 12.
Email cím:arcestestszepites@gmail.com
https://luxuryvip.hu

Hol és mikor?
Keddenként & péntekenként Budapesten 8h és 20h között

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury VIP
Company
Luxury body care Kft
Phone
Address
1149 Budapest, Pillangó u. 12.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére