Mai­Kupon

Kategóriák

Hívd segítségül az angyalokat! Fehér angyalszárnyas Swarovski kristályos Shamballa karkötő most csak 2.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hozd felszínre az angyali énedet! Érezd a benned rejlő elementáris angyali erőt és változtasd meg a világod! Fehér angyalszárnyas Swarovski kristályos Shamballa karkötő most féláron!Csodálatos víztiszta színű amulett angyal karkötő, állítható méretű. Eredeti SWAROVSKI® ELEMENTS kristályból készül, mely kristály szerkezetének köszönhetően programozható, tanítható.

SWAROVSKI® ELEMENTS kristályok: 5000 Round beads

Kristályok mérete: 10 mm

Hozd felszínre az angyali énedet! Érezd a benned rejlő elementáris angyali erőt és változtasd meg a világod! Nem más, nem is az angyalok, hanem csak is Te tudsz változtatni az életeden. Az angyalok csak segítséget, útmutatást nyújtanak, segítő kezet adnak számodra. Élj a lehetőséggel, használd az elveszett tudást, kérd az angyalok segítségét!
Válaszd ki az élethelyzetednek megfelelő vagy neked szimpatikus angyalt és viseld az Őt szimbolizáló amulettet. Végezd el az angyali szertartást és hagyd, hogy megoldódjanak a problémáid, hagyd és valóra válnak kívánságaid!

Ezzel az amulettel a következő angyalokat hívhatod segítségül:

Metatron arkangyal: Az „Ábrázat hercege”. Különlegessége, hogy nevében nincs „el” végződés. Metatron eredetileg ember volt, aki rendkívüli életútja miatt válhatott angyallá, ő volt a bibliai Henoch. Metatron Isten íródeákja, az archívumkészítő, aki feljegyzi életünk fejezeteit. Metatron energiái rendkívül magas rezgésszámúak és koncentráltak, akár a lézersugarak. Igencsak motivált az eredményességben, ezért bármikor hajlandó támogatni az embert a halogatás és egyéb kibúvók leküzdésében, szívesen hozzásegít, hogy végre valóban előreléphessünk. Elmélyült gondolkodó, közreműködésével könnyebben megérthetjük mások cselekedeteinek indítékait, és a különféle élethelyzeteket. Ezáltal segít a megértésben, a megbocsátásban, és az elengedésben... Színe a fehér, a hegyikristály, a megvilágosodás, az igazság angyala. A fehér az elsődleges szín, mert az összes színt magába foglalja. Elősegíti a spirituális fejlődésünket, fénye vakító és tűzpirosként is látjuk, mint Mózes szerint egy égő csipkebokor. A halál kapujában az Ő fénye jelenik meg. Minden betegséget képes helyreállítani, a legharmonizálóbb szín. Segít megszabadulni a múlttól, ezáltal a jövőbe vetett új hit kiegyensúlyozottá, egészségessé, tetterőssé tesz. Minden betegség, fóbia, szerencsétlenség, balsors magja a múltban lett elvetve, mely ma meghatározza életünket. Tudomásul kell venned, hogy a múlt már nincs, egy új jövő záloga a múlt elhagyása, a szokások megváltoztatása, a hited átírása, egy pozitívabb életkép kialakítása. Cselekvés és nem az áldozat szerepe...


Asrael atlantiszi angyal:
Pecsét színe: ezüst
A Halál angyala. 


Aduachiel atlantiszi angyal:
Pecsét színe: fehér, kék alapon
Az igazságosság angyala. Ha igazságot akarunk elérni, Őt hívjuk.
Akkor már több erőnk lesz ahhoz, hogy ezt a mindennapokban is hasznosítsuk.


Cesariel atlantiszi angyal:
Pecsét színe: fehér, kék alapon
A védelem angyala. Ha veszélyben vagyunk és védelemre, óvásra van szükségünk ellenségeinkkel szemben, Őt hívjuk.


Angyal mitológia - Angyali legendák: Isten első angyala Satanel volt. Nevének jelentése: „Isten Angyala”. Őt ruházta fel Isten a legnagyobb hatalommal és az összes angyal feljebbvalójaként hercegi rangot ajándékozott neki. Az angyalok nevében az „el” végződés arra utal, hogy ők mindennél és mindenkinél közelebb állnak Istenhez. Satanel volt az első arkangyal. Amikor Isten megteremtette az embereket, az angyalokat azzal bízta meg, hogy szolgálják őket. Satanel megtagadta az engedelmességet. Úgy gondolta, hogy az emberek alacsonyabb rendű lények az angyaloknál és ezért nem tisztelheti őket. Felbujtotta a többi angyalt, hogy forduljanak el Istentől, és őt imádják új urukként. Ezután az angyalok között egy rettenetes csata következett, ez volt az angyalok háborúja.

Az ékszerre 8 napos pénz visszafizetési garanciát adunk.

"Mindig legyél stílusos és elegáns az ékszerek terén is, ezért válaszd az örök értéket képviselő Swarovski® cég által gyártott MADE WITH SWAROVSKI® ELEMENTS kristályaiból készült design ékszereket. Exkluzív Swarovski kristály ajándék fülbevaló, gyűrű, medál, nyaklánc és karkötő, mindezt egy helyen megtalálod, a YOHANNA DESIGN ÉKSZER webshop és webáruházban." YOHANNA

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kuponbeváltás: Küld el a kapott kupont e-mailben vagy a kuponkódot és a szállítási címét a kupon@yohanna.hu címre.

Szállítási költség: 400 Ft
Szállítás: Kupon beváltás után kb. 3-7 nap.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Yohanna Design Ékszer
Cég
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére