Mai­Kupon

Kategóriák

Hobbi lakberendező hétvégi tanfolyam 2018-ban a Modesign elismert szakembereivel, több időpont közül választhatsz 29.800 Ft helyett 18.900 forintért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Érdekel a lakberendezés és szeretnéd kipróbálni benne magadat?  Új lakásba költöztél és elakadtál a berendezésnél, vagy éppen a meglévőt akarnád új köntösbe öltöztetni? Ahelyett, hogy másra bíznád, szeretnéd Te magad megtervezni álmaid otthonát? A Modesign Hobbi lakberendező tanfolyama minderre lehetőséget kínál. 

Molnár Eszter, a Modesign alapítója, lakberendező, kultúrantropológus, a Nők Lapja Café lakberendező tanácsadó szakértője. Évtizedes tapasztalataira alapítva dolgozta ki, és oktatja a lakberendezési kurzusok tananyagát! 

Használd ki a lehetőséget, hogy most kuponunkkal 40% kedvezménnyel valósíthatod meg elképzeléseidet, hívd segítségül a profikat és less el mindent a lakberendezésről!A  Modesign, Hobbi lakberendező tanfolyamával elsajátíthatod a  lakberendezés fortélyait. Interaktív órákon vehetsz részt, ahol elismert szakemberek vezetésével, izgalmas feladatokkal foglalkozhatsz, még akkor is, ha rajzból sohasem jeleskedtél.

A tanfolyam során ismereteket szerezhetsz a lakások térszervezéséről, a színek szimbolikájáról, a fényelosztás alapelveiről, az anyagok és stílusok praktikus használatáról, a textilek elhelyezéséről (szőnyeg, tapéta, kárpit, árnyékoló ötletek), a fürdőszoba burkolatok kialakításáról, tároló helyek létrehozásának megoldásairól (fa, gipszkarton, lépcső), a lakás dekorációjának funkcionális kialakításáról.


Az elméleti ismereteken túl, amelyről egy összefoglaló anyagot is kapsz, konkrét gyakorlati ötletekkel is gazdagodhatsz a szakszerű, költségkímélő építkezéshez, felújításhoz. A tanultakban való elmélyülést házi feladatok, az interaktív órákon kreatív, gondolkodtató feladatok segítik. 

A  Modesign, Hobbi lakberendező tanfolyamának célja, hogy a kurzus elvégzése után - ízlésednek és egyéniségednek megfelelően – hasznosítsd a tanultakat otthonod kényelmes, praktikus, esztétikus és harmonikus kialakításában.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. május 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Hobbi lakberendező hétvégi tanfolyam 2018-ban választható időpontokban, a Modesign elismert szakembereivel, 29.800 Ft helyett 18.900 forintért.

- március 24-25-én

- április 14-15-én

- május 12-13-án

A kupont legkésőbb a tanfolyam előtt 2 munkanappal be kell beváltani, az oldalon történő regisztrációval: 

http://www.lakberendezotanfolyam.hu/_2_kurzusok.html#hetvegeu

A kuponvásárlás után regisztrálj be és a megjegyzés rovatba vidd fel a kuponod számát.

A két napos, hobbi hétvégi lakberendezési tanfolyam reggel 10:00 és délután 16:30 között lesz.

A kurzus létszáma korlátozott, a résztvevőket a jelentkezés sorrendjében regisztrálják!

A kurzus tematikáját ITT olvashatod!

Információ: 06-20-343-2440

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Molnár Eszter
Cég
NekedTerem Mo.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére