Mai­Kupon

Hódíts gyönyörű hajkoronával! Új frizura vágása vagy a régi felfrissítése szárítással, hajápolási tanácsadással most csak 2.000Ft! (50% kedvezmény)

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mai modern korban egyre nagyobb szerepe van a külső megjelenésnek, melyeknek egyik legfontosabb kozmetikai tartozéka a haj. A haj adja a keretet az arc harmóniájához, hasonlóan a festményekhez. A haj jelentős szerepet játszik a szocializációban, tehát társadalmi beilleszkedésünkben. Egy frizura által következtethetünk arra, hogy valaki közülünk való-e, fiatal-e vagy idős, utalhat a társadalmi státuszra, fizikai és pszichés állapotra, szakmájára.

Mindannyiunkban megfogalmazódott már az a következő mondat: „így nem mehetek sehova!” Ha hajunk ápolatlan, korpás, fénytelen, nehezen kezelhető, ez kifejezetten rossz hatással van pszichés állapotunkra.Hajápolási tanácsadásunkon segítségedre leszünk, hogy ezek a kellemetlen tényezők ne befolyásolják a hangulatodat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a +36209215332-es számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hair Club
Cég
Arinex Bt
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Erzsébet királyné útja 63
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére