Mai­Kupon

Kategóriák

Hódítsd meg a világot egyetlen izgalmas pillantásoddal! 4D szempilla építés most kedvező áron 12 000 Ft helyett, mindössze 3 990 Ft-ért a Quadra Center jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hódítsd meg a világot egyetlen izgalmas pillantásoddal!
Dús meseszép természetes pillákat viszel haza tőlünk akkor is, ha kedvezményes kuponnal érkezel. Fontos nekünk, hogy ismerőseid dicséreteikkel halmozzanak el Téged, és teljes biztonsággal tudjál ajánlani minket.
Különböző hosszúságú pillákkal emeljük ki szemed természetes szépségét, és mikor meglátod magad garantáltan boldogság fog eltölteni.
Ajándék SWAROVSKI kristállyal tesszük még ragyogóbbá tekintetedet, vagy választhatsz színes szempillát.
Extra pilláid a természetes pillák cserélődése miatt fognak ritkulni 3-4 hét után.
Szeretettel várunk sok-sok elégedett visszajáró vendégünk között, fanchise hálózatunk egyik szép új üzletében, töltésre is.A Szempillahosszabbítás más néven, tartós szempilla hosszabbítás; szálankénti vagy 4D műszempilla.
A 4D szempilla vékonyabb, természetesebb, könnyebb, hajlékonyabb, tartósabb, hosszabb, szebb.
Kimagasló, minőségi, természetes hatású 4D szempilla sor, mely kiemeli szemed…

A  titok a szempilla milyenségében, minőségében rejlik. Az Gold Lashes széles műszempilla-választékkal valóban meg lehet valósítani, hogy mindenki a saját szemformájának, színének megfelelő pillasort kapjon. Nem csak hosszabbítjuk, de dúsítjuk is szempilládat, hiszen szemenként akár 150-200 4D műszempilla szálat applikálok!
A természetes szempilláknál könnyebb, teljesen súlytalan, így egyáltalán nem érezhető. Víz, izzadtság és könnyálló. Nyugodtan sportolhat, zuhanyozhat, és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.
Formálni tudom szemed. Távol ülő szemeket optikailag közelebb lehet hozni, a lefelé görbülő szemek ívét megemelhetjük. Ha extrém, ívelt hatást szeretnél szintén megvalósítható. A 4D műszempilla változó íve és vastagsága is lehetőséget nyújt a variációra.

A felhelyezés során kipihenheted magad, mivel szemedet csukott, nyugalmi állapotban kell tartani az applikálás végéig.

Mennyi ideig marad meg a 4D szempilla?
A 4D műszempillák tartós pillák, melyek rendszeres (3-5 hetenkénti) feltöltéssel hosszú ideig viselhetők. A természetes szempillához rögzített hosszabbítás egészen addig kitart, míg saját szempillád befejezi növekedését és ki nem hullik. Amennyiben nem történik utántöltés, a 4D műszempillák egyesével elkezdenek kihullani, egészen addig, amíg végül nem marad műszempilla a szem körül. Ez a folyamat a természetes szempillák kicserélődési ütemétől függ. Legkésőbb 1,5-2 hónap múlva minden szempilla ki fog hullani (akár van rajta 4D műszempilla, akár nincs), és új, saját szempilla nő helyette. Feltöltés nélkül tehát egyre jobban kifogynak a 4D szempillák. Ha a műkörömre gondolsz, feltöltés nélkül a műköröm sem marad szép.

Mit kell tenni a szempillahosszabbítás előtt?
A szempillahosszabbításra (és a töltésre is) smink nélkül kell érkezni. A tartós szempillafestés, valamint a szempillagöndörítés a felhelyezést megelőző néhány napban ajánlatos. A felhelyezés előtt a kontaktlencsét ki kell venni.
Mennyi időt vesz igénybe a 4D szempilla felhelyezése?
A 4D szempilla felhelyezése 90-120-180 perc alatt készül el, attól függően, hogy hány szál szempilla kerül felhelyezésre. Általában 40-60 szál kerül egy szemre.
A felhelyezés egy kozmetikai ágyon történik, csukott szemmel. A 4D műszempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes!

Károsítja-e a természetes szempillákat?
NEM. A 4D műszempillákat egyenként erősítem fel a saját szempillára egy bőrgyógyászatilag tesztelt, kiváló, orvosi minőségű, ragasztóval, mely súlytalan, víz- és könnyálló, rugalmas és nagyon tartós, valamint védi a saját szempillát, és nem károsítja azt.

Mire kell ügyelni a hosszabbítás után?
A felhelyezést követő első 48 órában - annak érdekében, hogy a ragasztó megfelelően megkössön - nem érheti víz vagy pára a szemet. Nem szabad uszodába, szaunába menni az első 48 órában. 48 óra elteltével a megkötési folyamat véget ér.
Igényel-e különleges ápolást a 4D szempilla?A pillák tisztításakor legyél mindig óvatos, és kerüld az erős dörzsölést. Alapvetően nincs szükség szempillaspirálra, de ha szeretnéd szemeid spirállal kifesteni, akkor csak olyan szempillaspirált használj, ami nem vízálló, mert csak ezzel garantálható a 4D szempillák tartóssága. Vízálló szempillaspirál és olajos sminklemosó használata tilos, ez ugyanis károsítja a szempillák és a szempilla hosszabbítás közötti rögzítést.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Beváltási hely:
VARÁZSTÜKÖR QUADRApont Budapest, IX. Mester u. - Tinódi u. sarok az OTP mellett
JÉGVIRÁG QUADRApont 1042 Újpest Központ, Árpád út 56. fszt. 29. Sberbank mögött a belső üzletsoron.
HŰVÖSVÖLGYI, ELECTRA QUADRApont, MediLine egészségház 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 32-34.

Az ajánlat felhasználható: 2014. október 31-ig! Előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük a kinyomtatott kupont hozzák el a kezelésre!
Bejelentkezés: Dr Németh Judit Telefonszám: 06-70/233-60-80

Facebook
www.magicnatural.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Quadra Center
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére