Mai­Kupon

Hogy büszke légy névjegyedre! 200 db ofszet nyomdai, mattfóliás névjegykártya most 12375 Ft helyett 4950 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A névjegykártya az emberek közötti hivatalos érintkezés gyakorlati, tájékoztató jellegű segédeszköze: megkönnyíti a tájékoztatást, tájékozódást a másik személyét illetően, gördülékenyebbé teszi a hivatalos személyes kapcsolatokat, illetve bizonyos szigorúan meghatározott esetekben helyettesítheti a személyes találkozást a protokoll szabályai szerint.

200 db professzionális ofszet nyomdai névjegykártya
- 4+4 ofszet nyomással *
- 350 g/m2 extra erős papíron
- matt fólia felületkezeléssel
- házhoz szállítva
- igény esetén szerkesztve
* továbbá választható kreatív vagy újrahasznosított papír 4+0 digit nyomással1. A névjegykártya jelentősége

Ma már nemcsak a hivatalos, illetve kimondottan protokolláris, hanem a hétköznapi vagy baráti, ismerősök közötti kapcsolatokban is elterjedt a használata. A névjegy e téren betöltött funkciója azonban nagyjából hasonló a hivatalos használat területén betöltött szerepéhez azzal a kiegészítéssel, hogy a hétköznapi használatban nem a protokolláris jelleg, hanem a megbecsülés, a tisztelet, a bizalom és a személyes elemek dominálnak a használata során.

2. A névjegykártya formája

A névjegykártya általában egy téglalap formájú lapocska. Ma már előfordulnak két-, illetve másfél oldalas változatok is, amelyek kétség kívül lehetnek reprezentatívabbak, mint az egylaposak, ám ez könnyen használatuk egyszerűségének és kényelmességének rovására mehet (például bogarászni kell, hogy melyik információt melyik oldalon találjuk meg, egyetlen pillantással nem áttekinthetők).

 

3. A névjegykártya kialakításának elvei és szempontjai

Felsorolásszerűen a következő elveket és szempontokat emelhetjük ki a névjegykártya kialakításával kapcsolatban:

 • jó ízlés szem előtt tartása;
 • kerülendő
  • a giccs és
  • a feltűnés;
 • egyszerű kezelhetőség;
 • a fontos információkat kivehetően és könnyen áttekinthetően kell tartalmaznia;
 • fénykép a névjegykártyán:
  • előnye: akik vizuális (arcokat, képeket jobban felismerő, megjegyző) memóriával rendelkeznek, azok számára ez kényelmesebb, továbbá modernebb és reprezentatívabb lehet;
  • hátránya: az ember arca, frizurája változik (nemcsak a nők esetében!) - a névjegykártya pedig viszonylag hosszabb távra készül; nem minden fénykép tartalmaz jól kivehető vagy felismerhető arcot; a névjegykártya kis mérete miatt a rákerülő fénykép is viszonylag kicsi, ami megnehezíti a személy felismerését; mindezek miatt a fénykép elhelyezése a névjegykártyán inkább nem ajánlott;
 • az extrém névjegykártya-kialakítási megoldások az illem hagyománytiszteletével nehezen összeegyeztethetőek, ezért általában kerülendők;
 • a helyi szokásoktól függően lehet különbség a női és a férfi névjegykártyák mérete között.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ár tartalmazza a házhozszállítás költségét.

 A kupon megvásárlása után a megrendelését a oldalról letölthető megrendelő lap pontos kitöltésével adhat meg szállítási címét, számla igényét. A megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel MaiKupon és a kuponszámot, amit a fizetés után megküldtünk e-mailben. A kuponos vásárlás promóciós kódja np1108mk, amit mint jelszót kell megadni és erre adja a program a 60 % kedvezményt, ha a weblapon rendelnek.

Rendelhető nevenként min. 200 db, vagy annak többszöröse.

Weblap: www.nevjegypartner.hu; E-mail: info@nevjegypartner.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
NévjegyPartner.hu
Cég
Kurali Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8400 Ajka, Harmat u. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére