Mai­Kupon

Kategóriák

Hogy ne legyen gondja! Intim plasztika, azaz kisajak korrekciós műtét most kedvező áron 190 000 Ft helyett
160 000 Ft-ért! Most fizetendő: 16 000 Ft!

 - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:190 000 FtElőlegben fizetendő:16 000 FtTeljes ár:160 000 Ft16% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nincs egyedül e problémával. Nagyon sok nőnek okoz panaszt, ha a fehérneműből, fürdődresszből kilóg, mert megnagyobbodott, megvastagodott. A szűk fehérneműtől, vagy farmertől ki is dörzsölődhet, ami további panaszt okoz.A megoldás egyszerű

Helyi érzéstelenítésben - egy kis tűszúrás van a kisajak alsó felén - a felesleget ívesen levesszük. Álló helyzetben összezárt combokkal a nagyajkaknak szinte teljesen takarniuk kell a kisajkakat, csak kis részük látszódhat.

A normális átlagtól rengeteg eltérés van, amit nem is mindig kell operálni. Túl sokat nem szabad levenni, akkor sem, ha a nagyajkak nem túl vastagok (húsosak) és nem takarják a kicsiket, mert késő öregkorban általában sorvadnak a külső nemi szervek, így nyitva maradhat a hüvelybemenet, ami a kiszáradáshoz, vagy a felszálló fertőzésekhez vezethet. Mindig csak annyit veszek le, amennyi szükséges.

Műtét előtt be szoktam rajzolni az ívet. A "felesleg" levétele később semmilyen zavart nem okoz, a kisajkak érzékenysége nem változik, a nemi életben semmilyen hátránnyal nem jár. Műtétre hozzon egy olyan fehérneműt, amit nem sajnál, mert a lemosó fertőtlenítő barna színű és megfoghatja a fehérneműjét. Hozzon valamilyen egészségügyi betétet is. Műtét után rögtön mehet haza. Aznap nem, de másnap már érheti víz, zuhanyozhat, (kádfürdő még nem !!!), de a törölközés helyett inkább itassa fel a nedvességet, nehogy a törölköző bolyhai beleakadjanak a kiálló varratba. Naponta akár többször is cserélhet tisztasági betétet, mert pár napig kis vérzés előfordulhat e területen. Kb. 9 nap múlva veszek varratot, ami szintén fájdalommentes.

Műtét előtt jelzem Önnek, ha a beavatkozás elvégzéséhez esetleg szükség van laboratóriumi leletre. Ha valamilyen rendszerbetegsége van /pl. magas vérnyomás, cukorbaj, szív- érrendszeri, keringési, véralvadási zavarok, epilepsia, sebgyógyulási zavarok stb./, vagy valamiért rendszeresen gyógyszert szed, kérem, közölje velem! Tájékoztasson arról is, ha valamilyen gyógyszerre, vegyszerre allergiásí! Ügyeljen arra, hogy a műtét előtt ne legyen lázas megbetegedése, ne legyen közvetlen környezetében fertőző megbetegedés. Ilyen esetben el kell halasztanunk a beavatkozást, egy másik időpontot beszélünk meg.

A műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük, az esetek többségében Lidocain injekció adásával. A kisműtétes beavatkozásra nem kell éhgyomorra lennie, nyugodtan reggelizzen valami könnyűt. Alkohol-, koffeintartalmú italok kerülendők.

Műtét előtti nap kerülje a nehéz, megerőltető fizikai munkát, sportot. Ne használjon a műtét napján semmilyen testápolót, kozmetikumot, krémet. Ékszereit hagyja otthon. Viseljen laza ruházatot, hogy az esetleges kötés öltözködésnél ne mozdulhasson el, vagy ne szorítsa.

Ha szüksége lesz kísérőre, erről előre gondoskodjon. A műtéti stressz okozta reakcióidő lassulás károsan befolyásolhatja a közlekedésben való részvételét, ezért nem célszerű hosszabb úton autót vezetni a műtét napján. Hazafelé inkább üljön taxiba. A műtő előterében a műtőszemélyzettől köpenyt és műanyag papucsot kap, a civil felsőruházatot és cipőt le kell vetnie, csak így léphet a műtőbe.

A műtét utáni időszakot lehetőleg pihenéssel töltse. Kerülni kell a megerőltetést, járkálást. Természetesen nem kell napokig ágyban feküdni. A beavatkozás területét, enyhén hűteni kell az első két napban sűrűbben, óránként 1-2 percre, később, ha jól esik naponta még 2-3 alkalommal. Arra vigyázzon, hogy ne a szeméremdombra kerüljön a jégzselé zacskója. A jégzselét receptre felírom Önnek, olcsón kiválthatja.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Meddig nem leszek munkaképes a kisajak műtét után?
Munkaképessége megmarad, általában a műtét napját és az azt követőt kell, szabaddá tegyék, utána megítélésem szerint dolgozhat. A fájdalomküszöb minden embernél más és más, előre nem tudom megmondani, hogy lesz-e jelentős panasza, vagy munkaképességét akadályozó fájdalma a 3-ik napon is. A többi páciensnél ez vegyesen jelentkezett, kis érzékenység maradt, de ez legtöbbször nem akadályozta az irodai, vagy otthoni munkavégzésben. Aki nehezebb fizikai, vagy álló munkát végez annak 4-5 nap otthoni pihenést javaslok. Természetesen nincs biciklizés, kádfürdő, uszoda, de zuhanyozni kötelező. Óvatosan mosni a területet, mert fenn és lenn kiáll két kis fonal-hurok, ebbe nem szabad beleakadni a mosdásnál, törölközésnél, mert fájdalmas lehet.

Szükséges-e fájdalomcsillapító használata?
Fájdalomcsillapítót és a hűtéshez szükséges jégzselét receptre fel szoktam írni az első orvosi vizit alkalmával.

Meddig kell hűtenem, és a hűtést éjszaka is folytatnom kell?
Természetesen a hűtést csak napközben kell alkalmazni, éjszaka aludjon nyugodtan. Ezt az óránként 1-2 percet sem kell szentírásnak venni, de jelentősen csökkenti a műtéti duzzanatot, az utóvérzés lehetőségét és a fájdalmat.

Jelentkezhet-e láz, vagy hányinger?
Sem láz, sem hányinger még soha egyetlen páciensemnél sem jelentkezett a kisajak műtét miatt. Tisztálkodásnál szappannal, zuhannyal mosható, de nem törölni kell, nehogy a kiálló fonalban beleakadjon, mert az fájdalmas, csak felitatni kell a nedvességet. Műtét után kap több napi használatra alkalmas mennyiségű steril lapot, azt széles alsó pántú /nem tanga/ fehérneműbe helyezve, a pár csepp vért, ami még jelentkezhet műtét után felfogja. Tampon, vatta, papírzsebkendő használata nem megengedett!

A kisműtéteket mindig kedden végzem, ezért olyan keddet kell majd a műtétre kiválasztania, amikor a műtét után lehetőleg még 5-8 napig biztosan nem lesz menstruáció, vagy a műtét előtt 2-3 nappal befejeződött az előző. Ha fogamzásgátló tablettát szed, ez könnyen kiszámítható.

Mikor lesz és fájdalmas-e a varratszedés?
Varratszedés műtét után kb. 9 nap múlva, fájdalommentes, mert tovafutó, bújtatott varratot teszek be, egy-egy szál fut végig oldalanként, melynek kihúzása csak annyi érzéssel jár, mintha egy ceruzahegyet végighúznának a bőrén.

Meddig lesz fájdalmas, duzzadt a terület?
A varratszedés után is még minimálisan duzzadt maradhat a terület, általában 10-12 napig, hiszen ott nem csak kisebb vérereket, de nyirokereket is elvágunk - ennek semmiféle káros következménye nincs a későbbiekben - de a szervezetnek meg kell találnia az elkerülő utakat.

A varratszedés után a rendeltetésszerű használata kíméletesen megengedett, nincs szükség a nemi tevékenység szüneteltetésre.

Le lehet-e szedni a csikló körüli bőrt is?
A csikló körüli bőrre (a kisajkak fordított V betűben felül összeérő száraira) szükség van, nem szabad kivágni, mert ott sokkal több érzőideg van, mint a kisajak alsó részén, és nyugalmi helyzetben a csiklót ez a bőr védi a fehérnemű kidörzsölésétől. Nemi izgalom hatására a csikló hasonlóképpen kiemelkedik - persze méretében nem annyira - megduzzad, vérrel telik meg, mint a hímvessző. Ha szabadon hagynánk hetekig-hónapokig olyan kellemetlen, fájdalmas lenne, mint a körülmetélt férfiaknál. Az első vizitnél megnézem, hogy mennyit lehet kivenni a kisajkakból, ezt tükörben Ön is megtekinti és közösen döntjük el, hogy ennyivel elégedett lesz, vagy ne csináljunk semmit.

Kell-e szőrteleníteni a műtét előtt?
A nagyajkak szőrtelenítése, vagy a szőrzet rövidre vágása megkönnyíti a munkámat, de nem feltétlenül kell teljesen leborotválni. Ez a rövidre vágás is jó pár nappal az esetleges műtét előtt történjen, mert az a tapasztalatom, hogy a borotválásnál kisebb-nagyobb hámsérülést minden esetben elkövetnek a hölgyek. A műtét előtti fertőtlenítő lemosásnál a kis hámsérülések miatt csíphet a fertőtlenítő. Ez kellemetlen. Ezt elkerülendő ezért nem is szoktam javasolni a teljes borotválást, elég, ha fazonigazítás történik max. fél-egy cm rövidre vágással, de csak a nagyajkaknál, a kisajkak amúgy is szőrtelenek. A szeméremdombon a műtét miatt nem kell rövidre vágni, ha egyébként nem szokta. Az első orvosi vizsgálathoz felesleges bármiféle szőrtelenítés.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 16 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! Ha 2014. február 28.-ig jelentkezik nálam személyesen, akkor 2014. márciusig 31.-ig el is végzem a műtétet! Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Rendelési idő: Hétfő és csütörtök 14-19 óra között.
Elérhetőség:
Dr. Jánky György
Tel: +36-1/365-8633  rendelési időben: hétfőn és csütörtökön 14-19 óra között, és a +36-20/ 934-8778  minden nap: 10-19 óra között
Web: www.janky.hu
E-mail: jankydr@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PRAXIS Plasztikai Sebészet
Cég
Jánky és Kovács Eü. Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók B. út 1. 3. em
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére