Mai­Kupon

Kategóriák

Hogy párja is pihentebben ébredjen! Nyugodt alvás minden éjjel! Rádiófrekvenciás horkolásgátlás: a leghatékonyabb eljárás most kedvező áron 69 990 Ft-ért a Dr. Nose jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
A műtét segítségével a légzés gátoltságának okát szüntetik meg.
A beavatkozás bárkinél, ambulánsan, mintegy 25 perc alatt elvégezhető, kórházi kezelés nem szükséges.
Nem keletkezik maradandó műtéti heg.
Nem jár vérzéssel.
A saját lábadon távozhatsz az ambuláns műtét után, és már másnap munkába állhatsz.
A beavatkozás mértékétől és helyétől függően 7-10 napig tartó torokfájás, gombócérzés jellemző. Ez idő alatt a nagyfokú testi megterhelés kerülendő.A horkolás tönkreteheti a harmonikus párkapcsolatot...
...gyakran kialvatlansághoz, fáradékonysághoz, fejfájáshoz, ingerlékenységhez és a szexuális teljesítőképesség csökkenéséhez vezethet.

A horkoló betegek és párjuk napközben nem tudnak koncentrálni, munkahelyi teljesítőképességük csökken és a statisztikai adatok alapján háromszor gyakrabban válnak közlekedési baleset okozóivá vagy áldozataivá. Hosszútávon a magas vérnyomás, a szívinfarktus és az agyvérzés kockázatának emelkedésével kell számolni.

Horkolást előidéző tényezők:
- jelentős túlsúly
- túlzott alkoholfogyasztás, altatószerek használata
- anatómiai okok: orrsövényferdülés, megnagyobbodott orrmandula, nyelvgyöki mandulák garatmandulák, nyelv, laza lágyszájpad, nagy nyelvcsap
- betegségek: pollenallergia, orrpolypok

Gyógyítható-e a horkolás?

A horkolás megszüntetésére többféle módszer is létezik: vannak patikában kapható "csodaszerek", orrszárnyra rakható ragasztócsíkok, fej alá helyezhető rezgőpárnák, valamint léteznek a hagyományos, jól bevált, ámbár fájdalmas műtétek és lézeres beavatkozások. Aki retteg a műtétektől, vagy már túl van ezeken a megoldásokon, illetve alternatív kezelési lehetőséget keres, annak megoldást jelenthet egy modern eljárásnak számító, úgynevezett radiofrekvenciás berendezéssel végzett horkolásgátló kezelés. Hatásfoka nagyszámú beteganyagon végzett felmérések alapján felülmúlja az eddig felsorolt kezelési eljárások hatékonyságát.

A rádiofrekvenciás horkolásgátlás lényege, hogy nagyfrekvenciás elektromos energiát juttatnak a nyálkahártya alatti lágyrészekbe, ahol a szövetek kb. 80 °C-os hőmérsékletre melegednek, minek következtében belső hegesedés/zsugorodás jön létre, ezáltal a rezonáló lágyszövetek merevebbé válnak, volumenük csökken.
A kezelés során a fent említett fájdalommentes beavatkozás elvégezhető az orrkagylókon (ez allergiás betegeknél jellemző), a nyelvgyökön, a lágyszájpadon, illetve a garatmandulákon. A beavatkozás tervezése a lehetőségek kombinációját tekintve személyre szabott.
A módszer előnye, hogy ambulánsan, mintegy 25 perc alatt elvégezhető, nem igényel kórházi kezelést. A beavatkozás gyakorlatilag mellékhatásmentes, nem keletkezik maradandó műtéti heg, nem jár vérzéssel és fájdalommal. A páciens a saját lábán távozik az ambuláns műtét után, és már másnap munkába állhat.

Gyógyulás: A horkolás-gátló műtét után, a beavatkozás mértékétől és helyétől függően 7-10 napig tartó torokfájás, gombócérzés jellemző. Ez idő alatt a nagyfokú testi megterhelés kerülendő.

A rádiófrekvenciás horkolásgátlás egy hatásos módszer, amely megoldja a sokakat érintő problémát, a horkolást, melynek révén minőségében változik meg az életed.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2014. január 27-ig,, beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A szolgáltatás az alábbi helyszíneken vehető igénybe:
1.Rendelő: 1021 Budapest Bölöni György utca 5.
2.Rendelő: 1038 Budapest, Bokor utca 15.
Előzetes időpontegyeztetés szükséges!
Elérhetőség
Dr. Makó Ádám
Telefoszám: 06-30/625-3919
Az ajánlat 2014. március 31.-ig vehető igénybe!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
DR NOSE
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére