Mai­Kupon

🚌 Hohe Wand buszos kirándulás december 7-én és egy különleges Advent a Johannesbach-szurdokban 1 főnek 18.990 Ft helyett 12.790 Ft-ért. Most fizetendő 1.900 Ft.

A Hohe Wand Adventkor, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:18 990 FtElőlegben fizetendő:1900 FtTeljes ár:12 790 Ft33% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elsőként a Hohe Wand nevű sziklahegyet hódítjuk meg, mely szigetként emelkedik ki a környezetéből. Nemcsak a sziklamászók kedvelt célpontja, hanem a túristáké is, mivel a sziklatömbre kiépített autóút is vezet. A fennsíkon az alábbi élmények várják az odalátogatót:
- az újonnan létesített kilátóról gyönyörködhetünk a Schneebergtől a Dürre Wandon át egészen a Bécsi Erdőig terjedő panorámában.
- a vadkifutóban természetes körülmények között figyelhetjük meg a kőszáli kecskéket, szarvasokat, muflonokat, dámvadakat, lámákat és mormotákat.
- a sziklára épített és a mélység fölé magasodó egyedülálló kilátóterasz feledhetetlen. (hasonló a Grand Canyon üveg-kilátójához)

FIGYELEM!!!

Amennyiben a Hohe Wand a hóhelyzet miatt nem járható, helyette Kismartoni program lesz.

 

 Innen továbbutazunk a Johannesbach-szurdokhoz, amelynek végigjárása télen is különleges élményt jelent. Hangulatos megvilágítás kölcsönöz különleges atmoszférát a szurdokban megrendezett adventi vásárnak, amely az előző években több ezer látogatót vonzott és varázsolt el. Az ünnep legnagyobb attrakciója „Alsó-Ausztria legmagasabb feldíszített karácsonyfája”, amelyet hatalmas gyertyákkal, gömbökkel, cukorkákkal és csomagokkal ékesítenek fel. Ezalatt a kb. 20 m magas óriás fa alatt található egy ajándékokkal teli asztal életnagyságúnál nagyobb ajándékokkal (pl. 2 méteres roller, 1,5 m magas szánkó, óriáscsomagok, egy nagy mesekönyv, és az elmaradhatatlan mézeskalács házikó stb.).
A kellemes hangulatról a kulináris élvezetek gondoskodnak: meleg italokat és helyi specialitásokat kínálnak az ínyenceknek. Számos karácsonyi ajándékot kínáló kis házikó várja a látogatókat, ahol mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelőt, hogy ne maradjon teljesítetlen kívánság. Ez a különleges adventi helyszín kicsiknek és nagyoknak egyedüli adventi hangulatot és élményt nyújt – méghozzá varázslatos természeti környezetben.
A szurdok hosszúsága 1.000 m, szintkülönbség 20 m. Kb. 45 perc alatt kényelmesen nézelődve végigjárható + az adventi vásárban eltöltött idő.

Visszaérkezés Budapestre a várhatóan 21 óra körül.

A kupon tartalma:

- utazás autóbusszal

- szervezés

- utaskísérő

 Egyéb fizetendő:

- helyszíni költségek 14 euro/fő

-  biztosítás : 990,- Ft/fő/

-  Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. december 7-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás választható időpontjai: 2023. december 7.

Most fizetendő 1.900 Ft, a fennmaradó 10.890 Ft-ot az utazást szervező irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Egyéb fizetendő:

-  biztosítás (990- Ft/fő/nap)

-  Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

- helyszíni költségek 14 euro/fő

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6.45 órakor a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 7.00 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére