Mai­Kupon

Hölgyek! Használják ki tudatosan a nyár végi leárazásokat, akciókat. Most egy szakember segítségével indulhatnak bevásárló körútra. Irányított vásárlás stylisttal, 50% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Úgy érzi, hogy elvész az üzletek túlkínálatában, a folyton változó divatirányzatokban? Sokszor vásárol olyan ruhát, amit soha nem vesz fel és nehezen dönti el, hogy mi a megfelelő az Ön számára? Időhiányban szenved?

Az ajánlat keretében szakemberünk elkíséri Önt egy irányított vásárlásra, amivel rengeteg időt és pénzt takaríthat meg, mert csak azokat a ruhadarabokat veszi meg, amelyekre egyértelműen szüksége van és illenek is Önhöz. A szolgáltatás segít elboldogulni az üzletek kínalatában, egy személyi stylist segítségével, aki egyben gyakorló színházi és filmes jelmeztervező is. Öltözködésünk, az első benyomás elemi fontosságú megítélésünk szempontjából. Megjelenésünk többet elárul rólunk, mint gondolnánk, az első pár percben rengeteg közlünk az általunk viselt ruhákkal, cipővel, táskával, órával és egyéb kiegészítőkkel. A megjelenés folyamatosan fejleszthető és az öltözködés szabályai megtanulhatók.  

Az irányított vásárlás keretében rövid ismerkedés után, egész napos éles bevetésre indulunk egy üzletekkel teli plázába. (Speciális esetben - például extra méret - külön megbeszéljük és ennek megfelelő helyszínt választunk.)

Szakemberünk segíti, hogy csak az Ön számára előnyös és egymással összeillő ruhadarabokat próbálja fel, de olyanokat is amit eddig le se vett volna a polcról, hogy önmagát akár új oldaláról lássa, alkati sajátosságait előnyére  változtassa. A vásárlás keretösszegét Ön határozza meg, amelyet nem lépünk túl. 

Cél: A maximális eredmény elérése, a legkevesebb anyagi ráfordítással. Néhány egyszerű trükk és ötlet elsajátításával, amivel vonzóbbá, önazonosabbá teheti a megjelenését.

Hatásos ruhatár = testalkat + arányok + színek + személyiség + kiegészítők + pénztárca.

Az akciós ajánlat egy komplex, egymásra épülő program eleme, ami segít eligazodni az üzletek kínálatában az ön egyéniségéhez, céljaihoz igazítva. A program további elemei az akciós ajánlatnak nem részei.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A kupon felhasználásához előzetes egyeztetés szükséges e-mail-ben vagy telefonon.

 -Email: ruhatarepites@gmail.com
 -Telefon: (+36) 20 3515867
Kupon felhasználható 2011. szeptember 15-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Stylist (Földi Andrea)
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére