Mai­Kupon

Kategóriák

Horvátország legszebb nemzeti parkjába, a Plitvicei tavakhoz egynapos buszos kirándulás egy főnek 15.990 Ft helyett 8.990 Ft, most fizetendő 1.170 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába látogathatunk - az Európa-szerte ismert Plitvicei-tavakat keressük fel egy ragyogó utazás során. A meseszép tavak füzérszerűen húzódnak a vadregényes Kapela hegységben, melyeket a világ legszebb zuhatagjai és vízesései táplálnak. Kapcsolódj ki és töltődj fel ebben a fantasztikus környezetben, melyet Horvátország legszebb nemzeti parkja tartogat számunkra!

                   Az utazás programja:

Folyamatos utazás pihenőkkel Horvátország egyik legszebb nemzeti parkjába, Plitvicébe, ahova ez alkalommal egy különleges nyári utazásra invitáljuk utasainkat. Nyáron tömegek keresik fel ezt a varázslatos tavakkal, vízesésekkel szabdalt vidéket, ami páratlan látnivalókat rejt számunkra. Türkiz színű víztükrök, függöny zuhatagok  fogadnak bennünket. Elsőként az egyik legnagyobb vízesés felé tartunk, ahol egy-két méter után lélegzetelállító képtárul elénk. Ezután a folyásiránnyal szemben felfelé sétálunk fapallókon. Több kisebb vízesést érintve jutunk el pihenőhelyünkhöz. Innen hosszabb erdei ösvényeken túrázunk a felső régióban lévő tavak mentén, újabb, a nyári pompájukban tündöklő vízeséseket találva.

A Plitvicei-tavakat alkotó 16 tavat vízesések kötik össze. A tavak körül gyalogutakat alakítottak ki, néhol keskeny pallók vezetnek át a vízen. Ezek nagy részét be fogjuk járni, vissza a bejárthoz pedig busszal fogunk jutni. A hajót és a buszt szabadon használhatjuk, a belépőjegyünkben benne van az ára.

A Park minden nap reggel 7 és este 8 vagyis 20 óra között van nyitva.

A hazaúton nem tartunk hosszabb szünetet, így javasoljuk, hogy mindenki gondoskodjon az útra szendvicsről vacsorára, mert a rövid pihenőkön nem biztos, hogy lesz lehetőség beszerezni. Érkezés vissza az éjszakai órákban Budapestre.

A túra átlagos erőnléttel könnyen teljesíthető. Több profi túravezető gondoskodik a biztonságunkról.

Az ár tartalmazza:

buszos utazás Budapest – Plitvice oda-vissza

– utaskísérő a buszon

– profi túravezetők a túra folyamán

Indulás: Pénteki napon (06.24.) Budapest 56-osok teréről az időkerék, buszparkolóból 23:00.órakor. Felszállás 22:30 órától, így az utolsó metrókkal és vonatokkal kényelmesen megközelíthető a találkozópont.

Szombaton (06.25) a reggeli órákban érkezünk a Plitivicei Nemzeti Parkhoz. A bejáratnál mosdók, kávézó és étterem biztosítja a felfrissülést a belépés előtt.  Időjárástól függően közlekedik a hajó a Kozjak-tó vízén. Ezért ennek függvényében alakítjuk ki túránkat, mely kb. 10 km hosszú lesz. Indulás a késő délutáni órákban.

Érkezés: (06.26.) A korra hajnali órákban, a kiindulási pontra

                                     

Ajánlott felszerelés:

– kényelmes, vízhatlan túrázásra alkalmas lábbeli

– réteges vízhatlan ruházat

– egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé

– személyenként min. 1,5-2 liter folyadék


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontjai 2016. 06. 24-25. (szombat)

Most fizetendő 1.170 Ft, a fennmaradó 7.820 Ft-ot az utazást szervező Fairy Tours irodának kell fizetni. A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az irodával, tel.szám: 06-1 /413-66-55.  Fairy Tours, 1076. Budapest, Garay u. 16. fszt.1. Nyitvatartási idő: H-P:8 -16. 

Az ár nem tartalmazza:

- Plitvicei jegy árak az elő és utószezonban: felnőtt 110 kuna, tanuló 80 kn, gyerek 55 kn (7 és 18 év között), 7 év alatt ingyenes

--BBP biztosítást, amely 70 éves korig1.100.Ft/fő (igény esetén részvételi díjjal fizetendő)

70 éves kortól 1.450.Ft/fő (igény esetén részvételi díjjal fizetendő)

Valamint 1.000.Ft/fő regisztrációs költséget, amely az autóbuszon fizetendő

Engedélyszáma: U001708


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fairy Tours
Cég
Telefon
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Garay út 16. fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére