Mai­Kupon

Hosszú hajat szeretnél? Miért várnál éveket? Gyere és hosszabbítsd meg hajad ! Most 31.000 Ft helyett, csak 15.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A hajdivat sokszor változik, de a nők többsége szerint a hosszú haj a legszebb. A hosszú haj sok nő választása , hiszen nőies és változatosan lehet hordani. Készíthetsz kontyokat, fonatot, feltűzheted vagy lazán kiengedheted.A hajhosszabbítás a legjobb megoldás, hogy ne kelljen évekig várni az eredményre. A hajhosszabbítás rövid idő alatt megoldható, így időben mindenképp jobb, mint a több éves lehetőség. Ráadásul némely embernek biológiai szempontból nem is lehet hosszabb hajuk. Az ajánlat nekik is szól nem utolsó sorban.

Mindenkinek más és más típusú hajat ajánlanak, attól függően, hogy az illető haja milyen típusú. Indiai, európai és ázsiai hajakból lehet választani.

 

Mikró-gyűrűs hajhosszabbítás


Egy orvosi fémből készül mikró-gyűrű a haj színéhez megfelelő műanyag bevonattal 2,5 mm átmérőjű gyűrű segítségével vékony tincseket illesztünk a saját haj közé. 
Felhelyezése és leszedése gyors, és a hajra teljesen ártalmatlan. Könnyen kezelhető Azonban nem ajánlott fém allergiás hölgyeknek ők inkább a varrásos illetve a hő-illesztés módszert válasszák. 
Újra felhelyezés hajnövéstől függően 2-3 hónap 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ár kizárólag a felrakás munkadíját tartalmazza.
Nem tartalmazza a póthaj árát és az összevágást.
Hajvásárlásnál az árat a haj minősége,mennyisége, hossza és származása befolyásolja. PL. 40cm 10dkg indiai haj ~20ezer ft; 40cm 10dkg európai haj ~50ezer ft.
Az akció igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a +3670/5886730 -as számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MaxxamHair & BioKozmetika
Cég
K&K Family Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Révay utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére