Mai­Kupon

🚌 Hosszú hétvége a horvát tengerparton bőséges félpanziós ellátással, visszaúton a Plitvicei tavakkal! 5 nap 4 éj szállás 1 főnek kedvező áron 119 800 Ft helyett 99 800 Ft-ért! Most fizetendő: 15 200 Ft!

Hosszú hétvége a horvát tengerparton, visszaúton a Plitvicei tavakkal - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:119 800 FtElőlegben fizetendő:15 200 FtTeljes ár:99 800 Ft17% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hosszú hétvége a horvát tengerparton 5 nap / 4 éjszaka 20231.nap: Budapest – Plitvicei-tavak
Találkozó a Népliget, Szöglet Presso-nál. Indulás 05:00 órakor. Kora délelőtt érkezünk az Európa-szerte ismert Plitvicei-tavakhoz, Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába.
A meseszép tavak füzér-szerűen húzódnak a vadregényes Kapela-hegységben, melyeket “ezer” apró erecske, patakocska és vadabbnál vadabb zuhatagok táplálják.
A smaragd és a türkiz színek ezer árnyalatában pompázó víztükör, a fantasztikus erdei környezet egy színpompás mesevilágba repít bennünket. Horvátország gyöngyszemeinek is tekinthető tavak és vízesések 1979 óta az UNESCO Világörökség részét képezik.
A nemzeti park tizennyolc tavát összesen 92 vízesés köti össze, melyek közül a legnagyobb 71 méter magasból ömlik a Korana-folyóba. Délutánig (kb. 17:00 óráig) barangolunk a nemzeti parkban, majd elfoglaljuk szállásunkat a Kvarner öbölben található tengerparti szállásunkon.
Este lehetőség van megmártózni a tengerben, illetve este vacsora a szállodában.

2. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás a Krk-szigeten
Reggeli. A mai nap a pihenésé. Egész napos kikapcsolódás a tengerparton.
Lehetőség van részt venni egy fakultatív kiránduláson a Krk-szigetre. Autóbuszunkkal a Krk-hídon át érkezünk a szigetre, majd meglátogatjuk Vrbnik városkát, mely a tengerparton, dombok között helyezkedik el, kedves óvárossal, ahol egyébként a világ egyik legkeskenyebb, szinte vállszélességű utcája is található.
Csodás fotók készülhetnek a régi házak tövében, a meredek, kifényesedett kövezetű utcácskákban. A program további részében ellátogatunk a sziget egyik legismertebb pincéjébe, ahol részt vehetünk egy borkóstolós programon. A teraszról fantasztikus kilátásban is gyönyörködhetünk..
Ezután 3 féle helyi bort kóstolhatunk, melyek egyike a sziget büszkesége, a Zlachtina, mely kimondottan e táj szőlőjéből készülő száraz minőségi bor.
Mellé kóstolót kapunk a helyi sajtokból, házi sonkából, ezzel koronázzuk meg a programot. Mindezek meg is vásárolhatók majd a pincében. Részvétel a „pinceprogramon” 16 EUR. Fizetendő helyszínen.
Ezután elindulunk visszafelé, és útközben megállunk a sziget fővárosában, Krk-ben. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak bennünket, a parton elfogyaszthatjuk délutáni kávénkat, vagy egy finom horvát sört.
A városi strandok valamelyikén még fürödhetünk is. Visszaindulás a szállásra a késő délutáni órákban.
A kirándulás ára: 6 000 Ft/fő. Minimum létszám 20 fő.
Szállás, vacsora.

3. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás Opatijába
Egész napos pihenés a tengerparton.

Vagy fakultatív kirándulás Opatijába. Autóbuszunkkal Rijekán át érkezünk az Osztrák-Magyar Monarchia felsőbb köreinek egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Opatijába.
Még Ferenc József is itt töltötte a téli hónapokat (nem a bécsi Schönbrunnban). Ennek köszönhetően az egész várost a fényűző, szecessziós stílusú paloták jellemzik.
Abbázia (mai nevén Opatija) egyik legemblematikusabb jelképe a százéves sétány, a lungomare, melyet 1885-ben kezdték építeni, amikor a települést klimatikus gyógyhellyé nyilvánították.

A Hollywood-i Híresek utcájára hajazva, Abbázia híres promenádján is márványcsillagokat helyeztek el, amelyekkel a Horvátországot a sport, művészeti és egyéb területeken népszerűsítő hírességek előtt tisztelegnek. Kötelező látványosságai között találjuk a valószínűleg 1420-ban épült Szt. Jakab-templomot.
Ez az apátság (opatija) lett később a település névadója. Érdekes még pl. az Imperial szállóval átellenben elhelyezkedő gyönyörű abbáziai parkban, a Szt. Jakab-templom tövében lévő Helios és Selena szökőkút, amely a Napot és a Holdat a mitológiai testvérpár alakjában ábrázolja.
Az Angyali üdvözlet-templom Abbázia legszebb látképei közé tartozik. Szépséges külsejével és lenyűgöző megjelenésével Abbázia ékköve és teszi teljes várossá.

A Villa Jeanette oldalán tábla hirdeti, hogy Móra Ferenc ott írta az Ének a búzamezőkről című regényét. Ebben - az akkor még közvetlenül a tengerparton álló - villában üdült Gustav Mahler osztrák zeneszerző is.
A magyar vonatkozású Amerikai kertben tengerre nyíló kilátás és botanikus kert várja a látogatókat. Az Amerikai kertet a gazdag magyar vállalkozó, Kurucz Mihály építette feleségének az 1900-as évek elején. Visszaindulás a késő délutáni órákban.
Részvételi díj: 6 000 Ft/fő. Minimum létszám 20 fő.
Szállás, vacsora.

4. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív program Baska tengerpartján.
Egész napos pihenés a tengerparton.
Autóbuszunkkal Krk-sziget déli részén fekvő Baska városába tartunk. Az autóbusz a strandtól pár perc sétára tud a legközelebb megállni. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Baska garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat.


A hangulatos tengerparti sétányon számtalan boltocska és étterem, fagyizó várja a látogatókat.

A város strandja (Vela plaža), mely az ország egyik legnagyobb természetes, védett öblében fekszik 1999-ben elnyerte a kiváló minősítést, így rendelkezik a kék zászlócskával. Így aki egész nap csak strandolna, vagy napozna az Adriai- tenger partján remek környezetben teheti ezt.
Hazaindulás a délutáni időben.
Szállás, vacsora
A kirándulás ára: 6 000 Ft/fő. Minimum létszám 20 fő.

5. nap: Zágráb - Budapest
Reggeli után (9:00 óra körül) indulunk meg Zágrábba, ahol megismerkedünk a főtérrel, a katedrálissal, a Nemzeti Színházzal, és a Medvednica-hegy és a Száva folyó között fekvő óvárossal, ahol gyönyörű parkokat és szökőkutakat találunk.
Lehetőség van egy kellemes ebéd elfogyasztására, illetve a főtéren vásárolgatni. Hazaindulás a délutáni órákban, Budapestre érkezés a késő esti órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Hosszú hétvége a horvát tengerparton bőséges félpanziós ellátással, visszaúton a Plitvicei tavakkal! 5 nap 4 éj szállás 1 főnek kedvező áron 119 800 Ft helyett 99 800 Ft-ért

Most fizetendő: 15 200 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Utazás: Autóbusszal
Szállás: A 2*-os hotel bárral, kerttel, és étteremmel várja vendégeit, a strandtól 100 méterre. Saját ingyenes stranddal rendelkezik a szálloda.
Ellátás: büfé jellegű bőséges félpanzió (reggeli és vacsora)

Részvételi díj:
Időpont: 2023. július 19- 23. 119.800 Ft helyett: 99.800 Ft/fő
2023. augusztus 19-23. 119.800 Ft helyett: 99.800 Ft/fő

Az alapár tartalmazza: az utazást autóbusszal, 4 éj szállást 2*-os hotelben standard kétágyas szobában, bőséges félpanziót, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést, regisztrációs díjat.
Az alapár nem tartalmazza: Az esetleges felárakat, és a belépők árát és a biztosítást.
További költségek:
IFA 4 éjre: 6 Euro/fő – helyszínen fizetendő
Egyágyas felár: 20 000 Ft
Utasbiztosítás 5 napra: felnőtt: 3.950 Ft, 18 év alatt: 1.975 Ft
Belépő a Plitvicei-tavakhoz: a Plitvicei-tavakhoz: kb.35 EUR/felnőtt, 28 EUR/diák 15 EUR/gyerek
Fakultatív kirándulás a Krk-szigetre: 6 000 Ft/fő, Opatijába: 6 000 Ft/fő, Baska tengerpart 6 000Ft/fő
Útlemondási biztosítás köthető, normál 2%: 2.400 Ft, Covid kiegészítéssel: 4,5%: 5.395 Ft
A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, parkolás stb).
A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül. A programváltozás jogát fenntartjuk.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg.
A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik.
A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Minimum létszám: 38 fő
Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.).
A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc)
M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc)
M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő (+70 perc)
M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő (80 perc)
M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (100 perc)
M7-es autópálya, Balatonkeresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő (120 perc)
M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (140 perc)

Módosítási díjak:
- módosítási díj: (név, felszállás helye stb.): 2.500 Ft/fő
A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Tel: 06-1/343-3030, 06-20/318-2938
E-mail: info@varavilag.hu
Eng.szám: U-000305

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Challenge Hungary / Vár a Világ
Cég
Challenge Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére