Mai­Kupon

Hosszú hétvége Poprádon! Töltse a márciusi hosszú hétvégét Szlovákiában, a csodálatos poprádi vízi paradicsomban! Most nagyon kedvező áron 49 980 Ft helyett 65% kedvezménnyel, 1 fő részére mindössze
17 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Töltse a márciusi hosszú hétvégét Szlovákiában, a csodálatos poprádi vízi paradicsomban, 20 km- re a világhírű Hernád áttörésétől. Kirándulásunk izgalmas, romantikus, egyben pihentető. Mindenki megtalálja számítását, aki a tavasz első meleg pillanatait a szlovák hegyek lábainál szeretné köszönteni.

-Utazás autóbusszal, indulás 2013. március 15-én reggel 5 órakor a Kecskeméti Fürdő parkolójából, további felszállási lehetőségek: Budapest, Gyöngyös és Salgótarján
-Szállás reggelivel a háromcsillagos Hotel Popradban, 2 és 3 ágyas szobákban, melyekhez saját fürdőszoba tartozik
-Vacsora igényelhető (6 €/fő/alkalom) Program:

1. nap: Indulás a reggel 5 órakor a Kecskeméti Fürdő parkolójából. Folyamatos utazással érjük el Dedinky Tavat. A tó partján található Pizzériában fogyaszthatjuk el ebédünket. Melyet a helyi itallal kofolával öblíthetünk le. Kora esti órákban érkezünk meg Poprádra, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

2. nap: Podlesok Hernád Áttörése
A Hernád a HRABUSICE -Káposztafalu után hagyja el a Hernád-katlant, majd egy rövid szakaszon a folyómeder éles kanyarulattal visszafordul dél felé mintegy 16 km hosszú kanyont képezve a Szlovák Paradicsom északi részén. A Hernád áttörés a leghatalmasabb és legszebb ilyen képződmény. 1974 -től teljes hosszában bejárható, ez időtől a Kolostor árok torkolatánál kötélhágcsó ill. palló épült a hegyi mentőszolgálat ösvényének részeként. Ez utóbbi mentén egyébként 7 fémpallót, mintegy 320 méternyi kapaszkodóláncot, 140 m hágcsófokot, kúszóvasat és 70 méternyi fapallót erősítettek a leginkább látogatott sziklafalakra. Melyeket érintünk túránk során. A túra 5-99 éves kor között teljesíthető, nem kell nagy szintkülönbségekre számítani.

3 nap: Reggeli után a Csorba tavat keressük fel, majd kora délután a hazafelé úton meglátogatjuk a Somoskői várat. Majd egy helyi étteremben megkóstoljuk a szlovák juhtúrós sztrapacskát. Hazaérkezés az esti órákban.

Külön fizetendő:
Bbp biztosítás, (660 Ft/nap),
Foglalási díj 1000 Ft/fő,
Várbelépő 300 Ft/fő,
Hernád Túra: 8 Euro/fő

 

Extra Fakultatív program:


Aqua park- Poprad: Az egész évben nyitva tartó "fürdővárosnak" 6 szórakoztató részlege van:
Szabadtéri élményfürdő: Az egész családnak szórakozási lehetőséget kínálnak a nyitott és zárt (fekete lyuk) csúszdák, szökőkutak, hullámgombák, zuhatagok, valamint a szórakoztató és pancsoló medence.
Külső termál medencék: a természetes földalatti termálforrásból származó forró víz 28 és 36 C°közé lehűtve kerül a medencékbe.
Gyermek klub: a 3-10 éves gyerekek állandó felügyelet mellett szórakozhatnak a jól felszerelt belső játszószobákban és tornatermekben.
Belső "Kék Gyémánt" medence: szobrokkal, holografikus csempékkel díszített római fürdőhöz hasonló terem, ahol pezsgőfürdő kényezteti az ide látogatókat.
Életerő világ: ebben a részlegben található a finn szauna, a jégbarlang, az inhalációs helyiségek, a tepidárium, a kaldárium és a jacuzzi.
Sport és szabadidő részleg 50 méter hosszú fedett medencével, fitnesz- és konditeremmel.
Az egész napos program részvételi díja 25 Euro.

Természetesen a kirándulás idején a belső, élményrészleget fogjuk használni.

Kirándulóinkat minden esetben autóbusszal szállítjuk a helyszínekre.

Most mindez, nagyon kedvező áron 49 980 Ft helyett 65% kedvezménnyel, mindössze 17 490 Ft-ért!

Ez az ár 1 főre vonatkozik!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kedvezményes ár CSAK a kupon megvásárlásával érvényes. 

FONTOS:

Az utazás 2013. március 15-tól március 17-ig tart.
Az utazás idejére irodánkban utasbiztosítás is köthető. A biztosítás összege 660 Ft/nap, és 15 millió forintig baleset-, egészségügyi- és poggyászbiztosítást tartalmaz.
A részvételi díj nem tartalmazza az 1.000 Ft-os foglalási díjat.

Az ár nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, mely minden ott töltött éjszaka után 1,5 €/fő
Az ellátás részeként reggelit biztosítunk a vendégek számára.

Elhelyezés két ágyas szobákban, melyekhez saját fürdő és mosdó tartozik.
Vacsora igényelhető 6 €-ért.
Utazás luxusbusszal.
Az autóbuszra felszállási lehetőséget biztosítunk az alábbi városokban: Kecskemét, Budapest, Gyöngyös és Salgótarján.


A Hotel Poprad ***-ban alkalma lesz élvezni a családias légkört és a színvonalas szolgáltatásokat nyújtó barátságos személyzetet. Sokat dicsért éttermünkben a kulináris igényeket jól képzett szakácsaink elégítik ki. A Lobby Bar kiváló helyszínt biztosít a kellemes időtöltéshez és a baráti beszélgetésekhez.

Előzetes jelentkezés szükséges 2013. március 8-ig. Regisztrálj a cég weboldalán és írd be a kuponkódod.

Weboldal: http://www.travelgames.hu/hosszuhetvegepopradon

Egyágyas felár 5.000 Ft/fő/2 éj. 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Travel Games Utazási Iroda Kft.
Weboldal
Telefon
+36(70) 545-2626
Szolgáltatás helye
6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére