Mai­Kupon

🚌 Hosszú hétvége Prágában és túra a Bastile-sziklákhoz! Buszos kirándulás 4 nap, 3 éjszaka 1 főnek, reggelivel, szállással, magyar idegenvezetővel, városnézéssel 78.490 Ft-ért! Most fizetendő: 10.000 Ft!

Hosszú hétvége Prágában! Buszos kirándulás 4 nap, 3 éjszaka 1 fő részére, szállással, reggelivel. - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:78 990 FtElőlegben fizetendő:10 000 FtTeljes ár:78 490 Ft1% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Európa egyik legtöbb építészeti stílust felvonultató városa, melyet a X. században alapítottak a Moldva partján., mely hatására különböző jelzőket kapott. Ugye Te is hallottál róluk? Arany Prága, Száztornyú Prága.... Na és a Bastei sziklákról is hallottál már?Részletes program:
1. nap: Indulás reggel 6:00-kor, a Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Útközben rövid városnézés Kutná Hora-ban, az „Ezüstvárosban”. A világhírű Szt. Borbála székesegyház és Csontkápolna megtekintése. Érkezés Prágába a késő délutáni órákban, majd a szállás elfoglalása.

2. nap: Reggeli után városnézés Prágában: a Kisoldal és a Várnegyed megtekintése. (Szt. Vitus Katedrális, Aranyművesek utcája, Régi Királyi Palota, Szent György templom…) Ezt követően szabadprogram, majd folytatódik a városnézés az Óvároson át, a Károly-hídtól a Vencel térig (Lőportorony, Tyl színház, Óvárosi tér, Orloj stb. megtekintése). Este visszatérés a szálláshelyre.

3. nap: Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség Bastei sziklákhoz melyet Szász Svájcnak is neveznek. A Bastei szikláit több mint egy millió év alatt az erózió formálta. A 194 méter magas sziklák az Elba folyó felett magasodnak, Drezda közelében csodálhatóak meg. A sziklák régebben a térség legnagyobb kastélyának, a Neurathen kastély védvonalának a részét képezte. De miért is nevezik Szász Svájcnak a sziklahegységet? Idegenvezetőnktől ezt is megtudhatja a sok érdekesség mellett. Természetesen a gondosan kijelölt, biztonságos turistaösvényeken ismerkedhetnek az egyedülálló természeti szépségekkel, a fantasztikus látvánnyal. Este a szállás elfoglalása.
Fakultatív kirándulás ára: 10.000 Ft/fő (előre foglaláskor fizetendő,)+ belépők

4. nap: Reggeli után visszaindulás. Megálló Telcben, séta a Világörökség részét képező főtéren, ahol megtekinthetjük a jellegzetes lábas házakat. A települést a „tavak rózsájaként” is szokás emlegetni. Városnézés után indulás hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • szállás (***szállodában)
 • reggelis ellátás
 • szervezés
 • magyar nyelvű idegenvezetés / csoportkísérés

Részvételi díj nem tartalmazza:

 • a belépők árát
 • a vacsorát
 • a VOX készüléket
 • a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő
 • helyi idegenforgalmi adót
 • a turista buszok után fizetendő áfa helyszíni fizetéssel.

Az utazás az időjárástól függetlenül indul!

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3.000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 8.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek. A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak!
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
 • VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald’s 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Tata -Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választod, jelezd megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldik).

KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZD AZ IRODÁNKNAK MELY PROGRAMON KÍVÁNSZ RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

A kupon felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Hosszú hétvége Prágában! Buszos kirándulás 4 nap, 3 éjszaka 1 fő részére, szállással, reggelivel, magyar idegenvezetővel, városnézéssel.

Most fizetendő: 10.000 Ft, a fennmaradó  68.490 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható dátumok: 2023.07.13-16.,08.10-13.

Foglalás e-mailen: adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül kuponkóddal, neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Amennyiben többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással.

Kötelezően fizetendő: Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő, BBP biztosítás (70 éves korig): 2.200 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 4.400 Ft/fő. Vacsora felár: 20.000 Ft/fő (3 alkalom), Egyágyas felár: 21.000 Ft. Idegenforgalmi adó+ városbelépési díj: 600 CZK /fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni. VOX készülék: Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. Bastei sziklák fakultatív kirándulás: 10.000 Ft/fő. A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak! 35 fő alatti létszám esetén 8.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére