Mai­Kupon

Hozd formába magad és szabadulj meg a narancsbőrtől!
6 alkalmas (12 kezelés) testkezelés csomag a HighCare Stúdióban 45.100 Ft helyett, most csak 18.040 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!6 alkalmas nyirokmasszázs, kötőszövetfeszesítő, méregtelenítő, egészségmegőrző kezelés vacu stylerrel, testtekercseléssel és oxigén inhalációval. Elősegíti a fogyást, a cellulit mennyiségének csökkenését. 6 alkalom= 12 kezelés (3 vacustyler 3 Body Wrapping tetstekercselés 6 oxigén inhaláció) L carnitin tablettával.

Az első kezelés számítógépes állapotfelméréssel kezdődik. Ez a High Care speciális anamnézis programmja.

Lassan-lassan itt vannak az ünnepek! Lepd meg magad és szeretteidet a HighCare Stúdió kezeléseivel!Vacustyler: 30perc

A készülék úgy működik, mint egy külső nyirok szív. Célja a salaktalanítás és vérellátás, sima bőr és kerületcsökkenés a felsőcombon, a hason és a fenéken. A szívás és nyomás segítségével működik - tehát a vákuumot váltogatja az atmoszférikus nyomással. A negatív nyomás (vákuum) segít eljutni a friss vérnek és az oxigénnek a lábakhoz, lábfejekhez, míg a pozitív nyomásra történő visszaállás az elhasznált vér és anyagcsere végtermékek eltávozását hivatott meggyorsítani a vér- és nyirokrendszeren keresztül. A kezelés következményeként azonnal érezni a lábak könnyedségét és egyben a bőr megjelenési képe is pozitív változásokon megy át. A kezelés mindössze 30 percig tart. A High-Care Medical Vacustyler ® kezelése , cellulit kezelés és egészségmegőrzés egyben.

A vacustyler nyirokmasszázst végez, ez az egész szervezet anyagcsere folyamataira hatást gyakorol

 

Body Wrapping – testtekercselés

 Ez egy olyan módszer, melyet a legtöbb férfi és nő rendszeresen igénybe vesz.

A módszer olyan orvosi  fizikai terápiából ered, melyet az ödémák kezelésére alkalmaztak. Évtizedek óta ismert és bizonyított eljárás a korszerű aromaterápiával történő kombinálása, melyhez Weyergans egy különleges aromaterápiás krémet fejlesztett ki. Az eredmény egy szabadalom, mely szabadalmat széles körben alkalmaznak a kozmetika és a Medical Wellness területén.

A Body Wrapping a tekercselés és az aromaterápia kombinációja.A kezelés célja, hogy serkentse a vérkeringést és a nyirokáramlás.A bőrre felvitt csodálatos illatú készítmény jellegzetessége a fahéj.

A tekercselés speciális fóliával történik megfelelő erősséggel és irányba. A nyomás, amelyet kívülről a fólia segítségével a szövetekre gyakorolnak, még inkább növeli a már kialakult belső nyomást a sejt közötti térbe. Ennek hatására a nyirokrendszer és érrendszer billentyűcskéi kinyílnak: így e rendszerek készek a folyadék és a benne feloldódott salak és méreganyagok elszállítására vissza a szervezetbe, amit aztán a kiválasztó szervek, vese, máj és az emésztés folyamata feldolgoznak. Az egész művelet mindössze néhány percet vesz igénybe, majd következik az egy órán át tartó fekvés a feszes bandázsban. Ez idő alatt tökéletesen pihenhet, relaxálhat, mialatt egy színtiszta wellness élményben lesz része.

Mint kellemes mellékhatás, úgy jelentkezik a bőr simábbá és feszesebbé válása, a jobb vérkeringés.

 

Oxigéninhaláció:  Vacustyler alatt ezért nincs + kezelési idő

 A KÉSZÜLÉK A LEVEGŐ OXIGÉN IONJAIT TÖBB MILLIÓSZOROSÁRA NÖVELI, NEGATÍV TÖLTÉSSEL LÁTJA EL– IONIZÁLJA.

Ezáltal a belélegzett levegő oxigénje maximális mértékben rendelkezik azzal az energiával, amire a sejtjeinknek szükségük van, melytől újra élővé válnak. A készüléken átáramló levegő egy olyan szűrőrendszeren halad át, amely teljesen megszűri a mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól, gombáktól. Orvosilag teljesen steril levegőt tudunk belélegezni.

 

L-Carnitin tabletta  -  Összetevők:

L-Carnitin,

Aroma,

Calciumfoszfát,

Siliciumdioxid

Manapság az L-Carnitin a zsírbontó készítmények népszerű és nélkülözhetetlen alkotórésze. Úgy működik mint egy szállítóanyag (Bio-szállító), mely  a zsírsavak szállításához szükséges, ez  a mitochondrium falán keresztül történik. A mitochondrium az "erő állomása" a sejtekben, ahol átalakul a zsírsav energiává. Az L-Carnitin szopogató-tabletta működésbe hozza (aktiválja) a hatékony anyagcserét és tökéletesíti a zsírsavak átalakulását. Különösen túlsúly és zsírosodás esetében lép fel   L-Carnitin hiány a testben.

Az L-Carnitin tabletta bevitellel támogatjuk a súlyvesztést és ezzel  egy jobb közérzet kialakulását.

Főbb tulajdonságai:

Testsúlycsökkentés támogatása

Zsíranyagcsere aktiválása

Gyorsan oldódik és bárhol alkalmazható

Üdítő hatású citrom ízesítéssel

 

Alkalmazás:

A napi adag:  1-2 tabletta. Egy tabletta 300 mg L-Carnitint tartalmaz.

Az L-Carnitin egy étrend-kiegészítő termék. Ennek szedése nem helyettesíti a normál táplálékot, az étkezés mellett kell alkalmazni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefon bejelentkezés szükséges. Karácsony és szilveszteri időszakra a bejelentkezési határidő november 20. 

A kupon alkalmankénti kezelésre nem érvényes. 

A kúrát (vagyis a 6 alkalmat) heti 2 kezeléssel , megszakítás nélkül (tehát 3 hét alatt) lehet csak igénybe venni. Az előzetesen lefoglalt időpontok módosítására csak a gép foglaltságának függvényében van lehetőség.

A kúra ideje alatt a stúdió további szolgáltatásai 10 % kedvezménnyel vehetők igénybe.

A kupon kizárólag csak a dunakeszi HighCare Stúdióban használható fel!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
High Care Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Fóti út 65-67
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére