Mai­Kupon

🚌 Húsvét Pozsonyban és Schlosshofban! Egynapos buszos kirándulás április 10-én 1 főnek 14.990 Ft helyett 10.790 Ft-ért, most fizetendő 1.620 Ft.

Húsvét Pozsonyban és Schlosshofban, egy főnek busszal - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:14 990 FtElőlegben fizetendő:1620 FtTeljes ár:10 790 Ft28% kedvezmény
2023. március 31.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az utazás programja:

Először Pozsonyba utazunk, ahol a Park Inn Szálloda előtt szállunk ki az autóbuszból. Egyúttal itt találkozunk a helyi idegenvezetővel, aki egy 2 órás városnézés keretében mutatja be a várost és érdekességeit. A belváros felé haladva a Szlovák Nemzeti Színház, a hajdani Vigadó és számos palota kelti fel érdeklődésünket. Az óvárosban járva megtekintjük az egykori koronázó templomot, a Szent Márton székesegyházat, felsétálunk a történelmi nevezetességű Vár teraszára, ahonnan páratlan kilátás nyílik az alattunk elterülő városra, majd a Mihály kapun áthaladva érkezünk az Óvárosba, ahol a világhírű gobelineiről híres Prímás Palotával, a régi Városházával, az országgyűlések egykori épületével, az egymást követő híres templomokkal találkozhatunk.Következő állomásunk Schlosshof kastélya. A kastélyt Savoyai Jenő építtette, majd Mária Terézia uralkodása alatt nyerte el mai formáját. A Hof kastély a 18. században grandiózus fogadások és fejedelmi vigasságok színtere volt. A legdrágább bútorokat, anyagokat és műalkotásokat felvonultató berendezés még az építészetnél is jobban bizonyítja a fejedelmi tulajdonos gazdagságát és műérzékét. Hosszú évek során sikerült szinte az egész, már elveszettnek hitt eredeti enteriőrt megtalálni és darabról darabra az eredeti módon elrendezni. Így a császári lakosztályok, a fényűző díszterem, vagy a két emeletet elfoglaló, kupolákkal díszített kápolna ismét pontosan úgy láthatók, mint ahogyan egykor a kor legjobb művészei megalkották őket. Európában csak kevés barokk kert pompája fogható a Hof kastély hét teraszon elhelyezkedő kertjéhez. A történelmi források és Canaletto festménye tette lehetővé a kert minden részletre kiterjedő helyreállítását.

Húsvét idején kirakodó vásárral várják a látogatókat és a már nyíló tulipánok és más pompázatos virágok festői keretet adnak a Hofbéli Ünnepi Kastély eseményeinek. Az osztrák tradicionális kézműves piac mellett a látogatókat a regionális konyha édes és sós finomságaival kényeztetik. Hagyományos kézműves termékekkel és színes húsvéti tojásokkal, finom csemegékkel és zenei programokkal várja az odalátogatókat.


Várható visszaérkezés Budapestre 20 - 21 óra között. 

Kupon tartalma:

- utazás autóbusszal

- szervezés

- utaskísérő

Egyéb költségek:

- Belépők kb. 24 € (az ár, tájékoztató jellegű, változhat)

- BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. április 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2023. április 10.

Most fizetendő 1.620 Ft, a fennmaradó 9.170 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Kupon tartalma:

- utazás autóbusszal

- szervezés

- utaskísérő

Egyéb költségek:

-Belépők kb. 24 €.

- BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Találkozás: 6.45 órától a Népliget, Planetárium mellet
Indulás: 7.00 órakor


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére