Mai­Kupon

Kategóriák

Húsvét Velencében, a gondolák és lagúnák városában, a Miramare kastély és a postojnai Barlang felkeresésével. 3 nap 2 éjszaka *** szállodában egy főnek félpanzióval 57.990 Ft helyett 42.500 Ft. Most fizetendő 4.250 Ft.

Velencei hétvégi kirándulás Húsvétkor - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:57 990 FtElőlegben fizetendő:4 250 FtTeljes ár:42 500 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Olaszországban található a világ egyik legegyedülállóbb, legkülönlegesebb és egyben legszebb városa. Ez a város nem más, mint Velence. Velence olasz nevén Venezia, a lagúnák városa, ugyanis az Adriai-tenger északi részén terül el, méghozzá a Velencei lagúnában. Ez a lagúna a Pó és a Piave folyó torkolata között található. Velencét sokszor nevezik a „víz városának”, valamint a „fény városának”. Nem is csoda, hiszen az egész város a vízen fekszik. Az épületek, a terek mind, mind a vízre épültek, és a közlekedést is hajókkal oldják meg.A három napos utazás programja:

Szombaton indulás kora reggel Budapestről, majd folyamatos utazás Szlovénián át Olaszországba. Útközben látogatást teszünk a tengerparton álló, hófehér márványból épített Miramare kastélyban, amely Habsburg Miksa osztrák főherceg és felesége, Sarolta hercegnő részére épült a XIX. század romantikus építészetének remekeként. A főhercegi pár elegáns szobái eredeti pompájukban, a korabeli berendezési tárgyakkal ékesítve látogathatóak. Továbbutazásunkat követően este a szállás elfoglalása Jesoloban, vacsora.

Vasárnap reggeli után Punte Sabbioni kikötőjéből áthajózunk a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után egész nap szabadprogram, vagy igény szerint délután rövid közös séta a csoportkísérő idegenvezetővel: megismerkedünk az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel: Dózse Palota, Sóhajok hídja, Campanile, Szt. Márk Bazilika. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon tovább haladva közös sétánkat a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezzük be.

Fakultatív programlehetőség: hajós szigettúra Murano és Burano szigetére. A lagúnavilágban hajózva idegenvezetőnk mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól, majd kikötünk az üvegművességéről híres Murano szigeten. Lehetőségünk lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhetünk abba, miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká, dísztárgyakká. Második megállónk a szomszédos Burano szigeten lesz, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes. Délután rövid séta a csoportkísérő idegenvezetővel, illetve szabadprogram, a nap további részében ki-ki kedve szerint töltheti el idejét a városban. Este visszatérés a szállásra, vacsora.

Hétfő reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol megtekintjük a világ egyik legnagyobb cseppkőbarlangját, az UNESCO világörökségi címmel büszkélkedő Postojnai cseppkőbarlangot. A közel kétszáz éve felfedezett barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően helyi vezető kíséretében gyalogosan fedezzük fel a szebbnél- szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, a barlangi vakgőtét is. Délután továbbutazás

Magyarország felé, visszaérkezés az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- a háromcsillagos szállást

- félpanziós ellátást

- idegenvezetést

-  a szervezés díját.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja  2016. március 26-28., (Szo-H)    

Most fizetendő 4.250 Ft, a fennmaradó 38.250 Ft-ot a Pannonia Program- és Utazási Iroda-ban kell fizetni.

Kötelezően külön fizetendő:

- Hajójegy és városi behajtás: 30 €, fakultatív szigettúrával együtt 40 €

Külön fizetendő:

- Postojnai cseppkőbarlang​ + audioguide: Felnőtt: 22,9+3 €, Diák (16-25 év): 18,3+3 €, Gyermek (6-15 év): 13,7+3 €

- Miramare kastély: Felnőtt: 8 €, Diák (18-25 év): 5 €, Gyermek ( -18 éves korig): ingyenes

A fakultatív programok díjai és a belépődíjak idegenvezetőnek a buszon fizetendő (a díjak időközben változhatnak)

1,5 % kötelező útlemondási biztosítás (640 Ft/fő, egyágyas felár esetén 740 Ft/fő)

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Indulás:

6:00 Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló

6:30 Batthyány tér, 86-os busz Óbuda felé tartó megállója előtt 50 méterrel

Találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!

Vidéki felszállási lehetőségek:

Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km

Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója

Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

A felszállási lehetőség időpontjáról irodánkban érdeklődjön.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére