Mai­Kupon

Kategóriák

Húsvéthétfőn egynapos buszos kirándulás Hollókőre és a sziráki Teleki-Degenfeld Kastélyhoz 7.490 Ft helyett 5.690 Ft-ért. Most fizetendő 600 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egynapos utazás programja:

Hollókő pezsgő faluvá változik Húsvétkor, a látogatók megtapasztalhatják milyen is az igazi palóc hagyomány, az élő tradíció. Merüljünk el a színes, pergő szoknyák, hímzett ingek, díszes főkötők, köténykék kavalkádjában, az ízek, illatok és vásárfiák egyvelegében!
A csupán 380 főt számláló Hollókő a mai napig hűen őrzi hagyományait generációkon keresztül. A hagyományőrzésbe beletartoznak ünnepeik, egyedi kézművességük, népviseletük, meghatározó gasztronómiájuk. A palóc ízek felejthetetlen élményt rejtenek magukban, egy helyi sztrapacska, palóc leves, kemencében sült kenyérlángos, házi rétes vagy akár a népszerű tejes pite elfogyasztása kihagyhatatlan program ottjártunkkor. A kicsiny falucska 1987 óta UNESCO Világörökségi helyszín. A Budapesttől alig egy órányi autóútra fekvő falu fehérre meszelt, tornácos, jellegzetes kontyolt parasztházaival várja az ide látogatókat. A falu határában nagy, fekete holló alakja üdvözöl bennünket, majd népviseletbe öltözött asszonyok fogadják csoportunkat előzetes igény szerint helyi pálinkával, túrós lepénnyel kínálva. A húsvéti forgatagban elvegyülve kedvünkre választhatunk a színes programok közül, néptáncegyüttesek, népzenészek előadásaiból, beülhetünk egy helyi étterembe.

Válogathatunk a szebbnél szebb kézműves termékekből, beszerezve a szükséges, gazdagon díszített hímes tojásokat.
 

Utazásunk során Hollókő várának képe már messziről felsejlik, felkeresése a mi programunkból sem maradhat ki. Megismerkedünk a felújított vár legendájával is, melyről Hollókő a nevét kapta. A toronyból letekintve mesés látvány tárul szemünk elé.
Hollókőt elhagyva Szirákra utazunk, hogy meglátogassuk a barokk stílusban épült impozáns Teleki Degenfeld kastélyt. Az épület a mai napig megőrizte 18. századi eleganciáját, a barokk kor stílusjegyeit. Jelenleg négycsillagos szállodaként üzemel, törekedve a korhű berendezések használatára. A kastélylátogatásunk során megismerkedünk a Teleki család történetével, hogyan került tulajdonukba a kastély, milyen kalandos életet élt Teleki László a magyar szabadságharc meghatározó alakja. Sziráki látogatásunkat követően hazaindulunk Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. április 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja:  2018. április 2. (hétfő)

Most fizetendő 600 Ft. a fennmaradó 5.090 Ft-ot az utazást szervező Utazási Iroda-nál kell fizetni. 

Kötelezően fizetendő  ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő.

Külön fizetendő belépődíj:

- Palóc fogadás egységesen helyi pálinkával, túrós lepénnyel 1.100 Ft.

- Húsvéti fesztivál belépő: felnőtt: 3.500 Ft, diák (18 éves korig) és nyugdíjas: 2.500 Ft, gyermek 10 év alatt ingyenes

- Sziráki Teleki-Degenfeld Kastély: egységesen 500 Ft, gyermek 14 év alatt ingyenes

A megadott belépődíjak a parkolási és foglalási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek Forintban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

Indulás:

7:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)

7:15 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

Érkezés haza: 20 óra körül

Vevőtájékoztató: 

Kérjük, hogy a kuponvásárlást követő 48 órán belül történjen meg a bejelentkezésük, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni Önöknek a szabad helyeket.

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére