Mai­Kupon

HÚSVÉTI ÁRESŐ! Szeretnél megtanulni 4 nap alatt így rajzolni? Budapesten 4 napos jobb agyféltekét fejlesztő rajztanfolyam Paksi Évával 30.000 Ft helyett 13.900 Ft-ért. Most fizetendő 2.500 Ft. Hosszú felhasználhatóság!

Elfogyott!
4 napos jobbagyféltekés rajz tanfolyam a belvárosban - Oktatás kupon
Black Friday
Eredeti ár:30 000 FtElőlegben fizetendő:2 500 FtTeljes ár:13 900 Ft54% kedvezmény
Elfogyott!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Megdöbbentő fejlődés 4 nap alatt. Jobb agyféltekés gondolkodás módot fejlesztő rajztanfolyam. Új látásmódból szemléled utána a világot.

Ha szeretnél egy különleges és maradandó rajz tanfolyamot, akkor válaszd Paksi Éva akcióját.

Első nap:

Negyedik nap:A kupon tartalma:

A 4 napos tanfolyam csütörtöktől vasárnapig 9:00-15:00 óráig, vagy két egymást követő hétvégén szintén 9:00-15:00 óráig, vagy hét közben, keddtől péntekig tart.

 • A rajzeszközökről a szolgáltató gondoskodik.
 • Havonta kétszer indul tanfolyam.
 • A tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapsz. 

Amikor elmélyülünk egy alkotási folyamatban, lelkünk megkönnyebbül, kiszabadul a mindennapi gondok szövevényes hálójából. A rajzolás, az alkotás az emberi lélek egyik legősibb kifejezési módja. A rajzoláshoz, a közhiedelemmel ellentétben, nincs szükség kézügyességre. A rajzolni tudás titka ugyanis a látásmódban rejlik.

A tanfolyam 4 napja alatt nem pusztán rajztechnikákat, hanem egy új látásmódot is tanítunk. Az egyik tanítványom a legjobb példa erre. Tavaly novemberben csak a párját kísérte el a tanfolyamra, és úgy gondolta, már az első óra után távozni fog, hiszen ő még egy egyenes vonalat sem tud húzni. Hát persze, hogy végigcsinálta a tanfolyamot, és nála volt a legszembetűnőbb a fejlődés. Az első nap még nem nagyon hitte, hogy azok a „csodák” az ő keze alól kerülnek ki, a második és a harmadik napon önbizalma egészségesen megnőtt, és a negyedik napon pedig azt mondta: az egész világlátását megváltoztattam ez alatt a 4 nap alatt. Hát kell ennél nagyobb elismerés?

A 4 nap alatt – a látszat ellenére – nem csoda történik, csupán megtanuljuk azt az 5 alapvető készséget, amelyek nélkülözhetetlenek a rajzoláshoz. Az alapokat tanuljuk meg, amelyekre a későbbiekben építkezhetünk.

Fontos: A fennmaradó 11.400 Ft-ot legkésőbb 2019. június 15-ig rendezni kell a szolgáltatóval!

A szolgáltatóról: Paksi Éva

A tanítás, a könyvszerkesztés, a képző- és iparművészet a három legfontosabb tevékenységi formám. Szakközépiskolákban képzőművészeti szakköröket vezetek, és szép eredményeket érek el a jobb agyféltekés rajzolás technikájának az alkalmazásával is. A Karizma Kiadó gyönyörűséges könyveit szerkesztem, melyek nem csak irodalmi alkotások, de képzőművészeti albumok is, és végül, de nem utolsó sorban, magam is festek, az ausztrál őslakosoktól tanult különleges technikával, és nagy örömmel tanulmányozom az üvegművészetet, a Tiffany és az üvegolvasztás technikáját. Rajzolni mindig is rajzoltam, de soha nem voltam elégedett az eredménnyel. Évekkel ezelőtt figyeltem fel a jobb agyféltekés rajzolásra, majd egy nagyon kedves házaspárnál én is elvégeztem a tanfolyamot.

Néhány ösztönző vélemény a tanfolyamot elvégzett tanítványoktól:

 • "Már gyerekkorom óta rajzolok. Karikatúráim 10 éve jelennek meg újságokban, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer képes leszek ilyen magas szinten akár egy portrét is lerajzolni. A titkára még nem jöttem rá, de csodát tett az a 4 nap, csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönet Paksi Évának a tanításért!"  
  Roland
 • " Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyot változhat az életem egy 4 napos tanfolyam alatt, amit szkeptikusan kezdtem el, és nagyon lelkesen és motiválva zártam.  Azóta - 3 hónapja -, a rajzolás és a festés az életem és álmaim része." Kamarás Máté
 • "A tudás, melyet a tanfolyamon megszereztem, nem csoda, mint sokan hiszik, hanem olyan technikák sorozata, mely - bármilyen hihetetlennek is tűnik -, de működik. Megváltozott a látásmódom: rácsodálkozom egy-egy formára, észreveszem az árnyékokat, az árnyékok árnyalatainak változását. Mindenkinek ajánlani tudom, akit kicsit is érdekel a művészet, a rajzolás. Számomra kinyílt egy új világ, és ha lenne időm, le sem tenném a ceruzát. Egy tanár pedig mindig tanár marad: elkísér és terelget az önálló szárnycsapásaid idején is." Kriszta
 • Mindig tanár marad: elkísér és terelget az önálló szárnycsapásaid idején is." Kriszta
 • "Kedves Éva! Minden elkészült rajzom után nagyon hálás vagyok Neked azért, amit tanítottál! Köszi" Deme Andi
 • „Ez a jobb agyféltekés rajztanfolyam egyáltalán nem hasonlítható egy tipikus tanfolyamhoz: az egészet a szeretet lengi körül. Éva tanítása alatt nem csupán a rajzolásban találsz csodára, hanem a lelkedben is. Szeretettel ajánlom mindenkinek!" Fazekas Erika

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2019. augusztus 31-ig felhasználható!

Időpont egyeztetés szükséges a +36/30-439-5070 telefonszámon vagy az ipaksi.eva@gmail.com címen. 

FONTOS! Fizetés: Most fizetendő: 2.500 Ft, a szolgáltatónak fizetendő: 11.400 Ft a helyszínen, vagy átutalással de legkésőbb 2019. június 15-ig!

A tanfolyamok idejét a szolgáltatóval kell megbeszélni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Paksi Éva Rajz Stúdió
Cég
Paksi Éva
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Rózsa utca 50.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére