Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Húsvéti kirándulás Velencébe, a gondolák és lagúnák városába, Trieszt és a Predjama várkastély felkeresésével. 3 nap 2 éjszaka *** szállodában egy főnek félpanzióval 54.900 Ft helyett 39.990 Ft. Most fizetendő 4.000 Ft.

Velencei 3 nap Húsvétkor 1 főnek,  félpanzióval - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:54 900 FtElőlegben fizetendő:4 000 FtTeljes ár:39 990 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Olaszországban található a világ egyik legegyedülállóbb, legkülönlegesebb és egyben legszebb városa. Ez a város nem más, mint Velence. Velence olasz nevén Venezia, a lagúnák városa, ugyanis az Adriai-tenger északi részén terül el, méghozzá a Velencei lagúnában. Ez a lagúna a Pó és a Piave folyó torkolata között található. Velencét sokszor nevezik a „víz városának”, valamint a „fény városának”. Nem is csoda, hiszen az egész város a vízen fekszik. Az épületek, a terek mind, mind a vízre épültek, és a közlekedést is hajókkal oldják meg.A három napos utazás programja:

Pénteken kora reggel indulunk Budapestről, majd rövid pihenőket tartva utazunk Szlovénián át Olaszországba. Trieszt a hazánkhoz legközelebb fekvő olasz város, ahol első hosszabb pihenőnket tartjuk. 1382-től 1918-ig a Habsburg Birodalom része volt, a negyedik legnagyobb város a Monarchiában. A tengerparton sorakozó épületek a monarchiabeli idők emlékei. Rövid sétával mindenből kaphatunk egy kis ízelítőt., amit egy nyüzsgő olasz várostól várhatunk: római színház, diadalív, hatalmas terek, bevásárló utca, kávézók, teraszok, tengerparti korzó, régi kikötő, apácák, robogókkal cikázó helyi fiatalok, termelői piac. A közös séta után megkóstolhatják az itt igen népszerű piadinát (lepénykenyér), amit sokféle sós és édes töltelékkel árulnak az utcán és az erre szakosodott bárokban.
Továbbutazásunkat követően este elfoglaljuk jesoloi szállásunkat, ahol elköltjük közös
vacsoránkat.

Szombaton reggeli után Punte Sabbioni kikötőjéből áthajózunk a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után egész nap szabadprogram áll rendelkezésünkre, vagy igény szerint délután rövid közös sétát tehetünk a csoportkísérő idegenvezetővel, melynek során megismerkedünk az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel -Dózse Palota, Sóhajok hídja, Campanile, Szt. Márk Bazilika. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon tovább haladva közös sétánkat a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezzük be. Fakultatív programlehetőségként a hajós szigettúrán is részt vehetünk Murano és Burano szigetére. A lagúnavilágban hajózva idegenvezetőnk mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól, majd kikötünk az üvegművességéről híres Murano szigeten. Lehetőségünk lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhetünk abba, miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká, dísztárgyakká. Második megállónk a szomszédos Burano szigeten lesz, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes. Délután rövid sétát teszünk a csoportkísérő idegenvezetővel, illetve szabadprogram keretén belül, a nap további részében ki-ki kedve szerint töltheti el idejét a városban. A Punte Sabbioniba történő visszahajózást követően, az esti órákban térünk vissza hotelünkbe, ahol ismét vacsorával zárul a közös programunk.

Vasárnap reggeli után elhagyjuk szállásunkat és elindulunk Szlovéniába. Postojna város közelében ezúttal az onnan 9 km-re lévő Predjama Sziklavárat látogatjuk meg. A 123 méter magasan a hegybe vájt reneszánsz várkastély lenyűgöző látványt nyújt. A több mint 800 éves mesebeli helyszín nem szűkölködik a legendákban sem, melyek között akad magyar vonatkozású is. Mint a világ legnagyobb barlangvára, szerepel a Guinness Világrekordok Könyvében. Fekvése ellenére egy rövid sétával könnyen megközelíthető a parkolóból. A vár termeit, szobáit korhű bútorokkal rendezték be, a felső szintekre kőbe vájt lépcsőkön lehet feljutni. A vár mögötti barlangrendszer a téli időszakban
nem látogatható, részben az ilyenkor itt megtelepedő különleges denevér kolóniák miatt. A misztikus környezet több népszerű filmben is feltűnik (Harry Potter, Trónok harca). Az élménydús kitérőt követően, tovább indulunk, hogy meglátogassuk a kihagyhatatlan „fánkos”pihenőt Trojane-ban. A pihenést követően folytatjuk utunkat Magyarország felé és késő esti órákban érünk Budapestre.

A feltüntetett programok felkeresésének, megvalósulásának sorrendje változhat.

Az ajánlat tartalma 1 főnek:

- az autóbuszos utazás,

- a háromcsillagos szállás ( kétágyas szobában)

- félpanziós ellátás

- idegenvezetés

- a szervezési díj.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. március 30 - április 1. (péntek-vasárnap)

Most fizetendő 4.000 Ft, a fennmaradó 35.990 Ft-ot a Pannonia Program- és Utazási Iroda-ban kell fizetni.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő,

- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,

- egyágyas felár: 9.900 Ft,

- hajójegy és városi behajtás: 35 €, fakultatív szigettúrával együtt 45 €,

A megadott hajójegyek és városi behajtás díja a parkolási díjakat is tartalmazzák. A városi behajtási engedély és a parkolás együttes díja a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő, összege időközben változhat.

Külön fizetendő belépődíjak:

Predjama Kastély: felnőtt: 14€, diák 16-25 éves között: 11€, Gyermek 6-15 év között:
8,50 €, 5 éves korig: 1 €
A díj a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő, amely időközben változhat.

Indulás: 

6:00 Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló

6:30 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)

Találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!

Vidéki felszállási lehetőségek:

  • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km
  • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
  • Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
  • Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
  • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

A felszállási lehetőség időpontjáról irodánkban érdeklődjön.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére