Mai­Kupon

🚌 Húsvéti vásár a Szabadkai piacon: buszos utazás városnézéssel 1 főnek 04.01-jén kedvezményesen 8.490 Ft-ért! Most fizetendő: 1.080 Ft!

Húsvéti vásár a Szabadkai piacon, buszos út 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:8 990 FtElőlegben fizetendő:1080 FtTeljes ár:8 490 Ft6% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Vegyél részt egy autóbuszos utazáson, mely keretében most téged is magába szippant a szabadkai piac egyedi hangulata – és járd be a Vajdaság második legnépesebb városát, a magyar történelmi emlékeket is felvonultató szecessziós gyöngyszemet, Szabadkát.Volt idő, mikor főleg a déli határvidék mentén élők, de sokan még a fővárosból is, rendszeresen jártak át a szerbiai Szabadkára, hogy az óriási piacon szerezzék be a menő ruhákat, lábbeliket, vagy akár a zöldséget-gyümölcsöt, hús- és pékárut. A szabadkai piacon mindent meg lehetett találni – és mindent jóval olcsóbban, mint itthon.

Program: 

Érkezés a délelőtti órákban a magyarok körében is igen népszerű szabadkai vásárra, ahol a szabadidő keretein belül lehetőség nyílik olcsón, jó minőségű árukat vásárolni (a piacon a Forintot is elfogadják). Legyen szó ruha neműről, műszaki cikkekről, parfümről, lakás textíliákról, zöldség-gyümölcs, higiéniai termékekről, kerti berendezésekről, tartós élelmiszerről, ételről-, italról, dohányárúról...Bármit beszerezhet bármekkora mennyiségben. Figyelem: Ha szeret alkudozni kihagyhatatlan program!

Piacozás után megismerkedünk Szabadka gyönyörű szecessziós belvárosával egy kényelmes séta keretein belül: szecessziós városháza, zsinagóga, Raichle-palota, színház, szecessziós szökőkutak, a Korzó kiemelkedő klasszicista, eklektikus, szecessziós épületei.

Hazafelé Tompai határátkelőnél idő függvényében a szintén híres HATÁR DISZKONT-ban beszerezhetjük, amit a piacon esetleg nem sikerült megvásárolnunk. Érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • magyar nyelvű idegenvezetés

Részvételi díj nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 1 100 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2 000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Belépők hozzávetőleges árai kb.: nincs, mindent kívülről tekintünk meg a városnézés alatt
 • Külön fizetendő a kötelező városbelépési díj: 5 EUR/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.

Szerbiában a hivatalos pénznem a szerb dinár. 1 dinár (RSD) = 3-4 Ft

A költőpénzt célszerű Forintban vagy Euróban vinni. A piacon mindkettővel van lehetőség fizetni. Illetve pénzváltásra is lesz lehetőség. A külföldi bank automaták (ATM) elfogadják a magyar bank- és hitelkártyákat.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak
 • felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő, foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.

Felszállási helyek:

 • Budapest, Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M5-ös autópálya, Inárcsi- Pihenőhely, OMV benzinkút, 35-ös km kő
 • M5-ös autópálya, Lajosmizse Pihenőhely, Shell benzinkút, 67-es km kő
 • M5-ös autópálya, Kecskeméti Pihenőhely, MOL benzinkút, 91-es km kő
 • M5-ös autópálya, Petőfiszállás Pihenőhely, Mobil Petrol benzinkút, 122-es km kő
 • M5-ös autópálya, Szatymazi Pihenőhely, MOL benzinkút, 151-es km kő
 • Röszkei pihenő, 173 km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. április 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Buszos utazás 1 főnek a Szabadkai piacra Húsvétkor!

Most fizetendő: 1.080 Ft, a fennmaradó  7.410 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Időpontok: 2023.04.01.

Foglalás e-mailen: adutours@adutours.hu a vásárlást követő 48 órán belül neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (irodának fizetendő). 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést.  Amennyiben az út valamilyen okból nem indulna, a kupon beváltható más útra is. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. 

Külön fizetendő a kötelező városbelépési díj: 5 EUR/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére