Mai­Kupon

Kategóriák

Húsvéti vásár Ausztriában! Egynapos buszos kirándulás Pozsonyba, a Schlosshofi kastély és a Kittsee-i Csokoládégyár felkeresésével 6.500 Ft-ért 8.500 Ft helyett. Most fizetendő 650 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egynapos kirándulás programja:

Kora reggel indulunk autóbusszal Budapestről, a megadott helyszínekről. Első állomásunk az ausztriai Schlosshof, e páratlan szépségű barokk kastélykomplexum. A kastélylátogató túra után, mindenki elvegyülhet a színvonalas és gazdag választékot kínáló helyi, húsvéti vásárban. A szabad programot követően utazás tovább Pozsonyba, Szlovákia fővárosába a magyar koronázási városba. Útközben rövid megálló a Kittsee-ben található csokoládégyárban. Pozsonyba érkezést követően egy városnéző sétával folytatódik a programunk. A séta során felkeressük a legismertebb műemlékeket, a Főtéren kezdjük és a Grassalkovich- kastélynál fezezzük be a programunkat. Ha pedig kíváncsi, hogy hol található Napóleon egyik katonájának a szobra, vagy ki volt Schöner Náci, feltétlen tartson velünk erre a sétánkra is. Szabad program zárja a napot, ahol mindenki igénye szerint megkóstolhatja a pozsonyi ételeket ki nem hagyva a kolbászokat, a juhtúrós galuskát (bryndzové halusky) és a méltán híres és finom pozsonyi kiflit sem. A szabad programot követően pedig utazás haza.

Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

                           A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Külön fizetendő belépődíj:

- Schlosshof húsvéti vásár a kastélypark területén:  Felnőtt: 6 €, Gyermek (6-18év) 3 €

- Schlosshof húsvéti vásár és kastélylátogatás vezetéssel:  Felnőtt: 16 €, Gyermek (6-18év) 11 €

A belépődíjak időközben változhatnak.

                           

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2016. március 19 (szombat)

Most fizetendő 650 Fta fennmaradó 5.850 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni. Az utazásra március 11-ig jelentkezni kell.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Indulás: 06:15 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

06:30 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)

Vidéki felszállási lehetőségek:

07:15 M1 autópálya - 64 km, Remeteségi pihenőhely, Shell benzinkút - Tata

07:45 M1 autópálya – 119 km Arrabona pihenőhely, Agip benzinkút - Győr

08:15 M1 autópálya – 162 km Mosoni pihenőhely, MOL benzinkút - Mosonmagyaróvár

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. Kérjük jelezze, amennyiben biztosítást is szeretne kötni. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.
A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére