Mai­Kupon

Hűtőszekrény rendszerező csomag, a csomag 4 db rendszerező fiókot tartalmaz, mellyel időt és energiát spórolhatsz meg! A 4 db rendező 9.990 Ft helyett 3.990 Ft-ért rendelhető.

A hűtőszekrény egy bizonyos mumus a háztartásban, mert minél nagyobb a család, annál nehezebb rendben tartani! Éppen ezért is nélkülözhetetlen a Hűtőszekrény rendszerező csomag, ami kihasználja a holttereket a hűtődben!

Segítségével teljesen átlátható lesz a hűtőd, nem kell minden egyes alkalommal ki- és bepakolni. Az átláthatóságnak köszönhetően nem fogsz több romlott, esetleg penészes ételt találni a hűtőben, mert a káosz miatt megfeledkeztél róla.

A tárolódoboz vidám színeinek köszönhetően megjegyezheted, hogy melyikben mit tárolsz, így szintén elkerülheted a pazarlást és a felesleges vásárlást.

Használata rendkívül egyszerű! A tárolófiók sínjét csúsztasd a hűtő polcára, és már használhatod is! Az alján található rések elősegítik a megfelelő szellőzést és a víz lecsöpögését. A praktikus fogantyúval pedig gyerekjáték a mozgatása!

Tárolhatsz benne, zöldséget, gyümölcsöt, tojást, tejtermékeket, húst, stb.

A strapabíró ABS műanyagnak köszönhetően mosogatógépben is moshatod!A termék jellemzői:

Anyaga: ABS
Mérete:  kb. 15,3 x 15,7 x 7 cm
Színe: A színek véletlenszerűen kerülnek kiküldésre, tehát nem választhatóak.
A csomag 4 db Hűtőszekrény rendszerező fiókot tartalmaz.
Mosogatógépben is mosható.

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

FONTOS! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

A termék személyes átvételére nincs lehetőség, a kiszállítás díja 990 Ft, melyet szintén a termék átvételekor kell fizetni.

A termék átvételekor fizetendő: 3.990 Ft + 990 Ft.

Több termék esetében is csak egy szállítási díjat számítanak fel. (Egyszerre történő megrendelés esetén)

Szolgáltató
RGB International Kft
Cég
RGB International Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére