Mai­Kupon

Idézd vissza a régi idők legnagyobb poénjait ! L'art pour l'art: A Három Testőr és a Jeti vagy mi a pék című előadás a Városmajori Szabadtéri Színpadon, 3500 Ft helyett 2000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Igen! Újra itt a L'art pour l'art Társulat! Új színházi estjük címét csak akkor tudhatják meg, ha elolvassák a következő mondatot. A három testőr és a jeti. Ha ezek után még van valaki, aki a társulat legújabb előadásának címét nem ismeri, olvassa el az előző mondatot. Az abszurd humor hazai élcsapata ezúttal is briliáns jeleneteket és dalok egymásutániságát helyezi előtérbe.
A L'art pour l'art Társulat új estjének címe: A három testőr és a jeti vagy mi a pék. A címből arra lehet következtetni, hogy ez egy sima felújítás, pedig nem! Az est telis-tele van vadonatúj poénokkal! Így aztán azok is örülhetnek, akik több mint tíz év után szívesen hallgatják és nézik újra a jetiről szóló dalokat, jeleneteket, és azok is, akik kíváncsiak a Társulat legfrissebb agyszüleményeire! Vajon milyen műsorszámokat is láthat a közönség, ha odamegy? A válasz egyszerű: briliánsokat. Például Leopoldot, a híres porondmestert, Kemenesfalvi bácsit, az év legunalmasabb emberét, Pandacsöki Boborjánt, akinek már puszta kinézete is megkérdőjelezi az egyetemes emberi jóhiszeműséget, Zsolt nyíltszíni zenei kísérleteit egy dal refrénjével kapcsolatban., Mónit, aki Kancát jeleníti meg, a visszafogott felfogású, fitness-agyú műcicuskát, stb, stb, stb.

Természetesen a sok-sok vadonatúj figura mellett megjelennek a klasszikusan idióta Besenyő családtagok is, akik hasonszőrű ikergyerekeikkel meggyarapodva még jobban gyengítik egymás értelmi lehetőségeit. Na, és néhány dalcím a frenetikusabbjából: "Jetidal", "Kleopátra és a kígyó", "Vasmacsó", "Hányszor lehet büntetlenül énekelni egy refrént", és a címadó kompozíció: "A három testőr és a jeti".

A vakmerő négyesfogat (Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni) mindezek mellett még egy régóta mérgesedő darázsfészekbe is belenyúl: nagymértékben lerántja a leplet a három testőr és a sejtelmes jeti eddig gondosan titkolt kapcsolatáról.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

1.lépés: Kupon beváltása 

Az otthon kinyomtatott  kupon beváltásának helye kizárólag a Broadway Jegyiroda 1136. Bp. Hollán Ernő utca 10-ben, július 11-15 között.           H-P:10-18

Tel.: +36 1 340 4040         +36 1 340 4040 

Csak az otthon kinyomtatott kupon ellenében válthatsz jegyet az előadásra ( a kód bediktálása nem elegendő) !

(a térkép a Broadway Jegyirodát jelöli)

2. az előadás:    

Városmajori Szabadtéri Színpad

1122 Budapest, XII. kerület, Városmajor

 Az előadás július 19-én 20:00-kor lesz. A kupon kizártólag erre az előadásra érvényes. Az előadás nem kedvező időjárás esetén is meg lesz tartva, mivel a közel 1000 férőhelyes színpad fedett.

Hogyan találja meg a Városmajori Szabadtéri Színpadot?

Moszkva tértől 5-10 perc séta: a Csaba utca jobb oldalán kell menni, a virágbolt után jobbra indul az Árkay Aladár gyalogos sétány (nem az Ignotus utca), mely egyenesen a Városmajori Szabadtéri Színpadhoz vezet.

Busszal 39-es, 128-as és 129-es buszokkal a Csaba utcai megállótól 3 perces séta a park felé. A színház a Városmajori Jézus Szíve katolikus Plébániatemplom mögött található a parkban. 

Autóval megközelíthető: Moszkva tér felől a Csaba utcán jobbra kell befordulni a Maros utcára, innen pedig még egyszer jobbra a Szamos utcára. Megállni a Maros utcán lehet, illetve a színház előtti parkolóban, amíg van hely.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 budapest, Hollán Ernő u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére