Mai­Kupon

Idézd vissza a régi idők legnagyobb poénjait ! L'art pour l'art: A Három Testőr és a Jeti vagy mi a pék című előadás a Városmajori Szabadtéri Színpadon, 3500 Ft helyett most 1750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Igen! Újra itt a L'art pour l'art Társulat! Új színházi estjük címét csak akkor tudhatják meg, ha elolvassák a következő mondatot. A három testőr és a jeti. Ha ezek után még van valaki, aki a társulat legújabb előadásának címét nem ismeri, olvassa el az előző mondatot. Az abszurd humor hazai élcsapata ezúttal is briliáns jeleneteket és dalok egymásutániságát helyezi előtérbe.
A L'art pour l'art Társulat új estjének címe: A három testőr és a jeti vagy mi a pék. A címből arra lehet következtetni, hogy ez egy sima felújítás, pedig nem! Az est telis-tele van vadonatúj poénokkal! Így aztán azok is örülhetnek, akik több mint tíz év után szívesen hallgatják és nézik újra a jetiről szóló dalokat, jeleneteket, és azok is, akik kíváncsiak a Társulat legfrissebb agyszüleményeire! Vajon milyen műsorszámokat is láthat a közönség, ha odamegy? A válasz egyszerű: briliánsokat. Például Leopoldot, a híres porondmestert, Kemenesfalvi bácsit, az év legunalmasabb emberét, Pandacsöki Boborjánt, akinek már puszta kinézete is megkérdőjelezi az egyetemes emberi jóhiszeműséget, Zsolt nyíltszíni zenei kísérleteit egy dal refrénjével kapcsolatban., Mónit, aki Kancát jeleníti meg, a visszafogott felfogású, fitness-agyú műcicuskát, stb, stb, stb.

Természetesen a sok-sok vadonatúj figura mellett megjelennek a klasszikusan idióta Besenyő családtagok is, akik hasonszőrű ikergyerekeikkel meggyarapodva még jobban gyengítik egymás értelmi lehetőségeit. Na, és néhány dalcím a frenetikusabbjából: "Jetidal", "Kleopátra és a kígyó", "Vasmacsó", "Hányszor lehet büntetlenül énekelni egy refrént", és a címadó kompozíció: "A három testőr és a jeti".

A vakmerő négyesfogat (Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni) mindezek mellett még egy régóta mérgesedő darázsfészekbe is belenyúl: nagymértékben lerántja a leplet a három testőr és a sejtelmes jeti eddig gondosan titkolt kapcsolatáról.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Jegyátvétel a Broadway jegyirodában :

1075 Budapest, Károly krt. 21. (Deák térnél)
Tel: 780-0780 Nyitva: H-P: 10-19h

Szombaton zárva!

 

A jegyiroda telefonszáma +361 7800780.

A kupon kizárólag a 2012. augusztus 15-i 20:00 órás előadásra szól.

A jegyek az1-15.soba szólnak. Az átvételkor derül ki,hogy hol van még szabad hely,a fogyás függvényében!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Károly krt.21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére