Mai­Kupon

Kategóriák

Idézd vissza a régi idők legnagyobb poénjait !L’art pour l’art Társulat: Piroska, a farkas című előadás a Városmajori Szabadtéri Színpadon, 2900 Ft helyett 1450 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Már a cím is elárulja, hogy nem mindennapi szórakozás várja azokat, akik megtekintik a hazai abszurd tótumfaktumainak 14. színházi estjét. Ez azért is igaz, mert ha valaki tényleg minden nap meg szeretné nézni estünket, valószínűleg csalódna, hiszen nem minden nap mutatjuk be. Lennének napok, amikor a fanatikusabb rajongók hiába keresnék előadásunkat, helyette vagy egy másik műsort találnának, vagy üres színpadot, ha egyáltalán nyitva lenne az intézmény.Ezért javasoljuk, hogy aki teheti, inkább az előre megadott napokon látogassa estünket. Szuperlatívuszok és egekbe magasztalás helyett (amik persze indokoltak lennének), szerényen megemlítjük, hogy énekel a darabban egy tehén, akit a mezőn felejtettek, előkerülnek a legendás osztályfőnöki óra tanulóinak szülei egy szülői értekezleten, és végre együtt szerepelnek a színpadon a már-már világhírűnek számító Besenyő család tagjai, sok-sok év után először. A társulat jó szokásához híven csak újdonsággal szolgál ezen az estjén is. Új dalok, új vetítések, új jelenetek a rég megszokott, toronymagas színvonalon. Hát, jöjjenek, Kedves Érdeklődők, és kapaszkodjanak fel velünk az izgalmas szellemi csúcsokra, ahol Piroska, a farkas is velünk viháncol örömében, amíg le nem lövik. Ja, és csaléteknek álljon itt egy kifejezés a darabból: „trafik”. Ha valakit ez a szó nem annyira vonz, annak eláruljuk, hogy nincs is benne az előadásban. Ha valaki pedig csak emiatt jönne el, annak majd külön elmondjuk, ha nagyon ragaszkodik hozzá.

Mindenkit szeretettel vár Piroska, a farkas és a Társulat tagjai megannyi szerepben, például a bádogember, a gyáva oroszlán, a madárijesztő és Dorothy páncéljába, szőrébe, kabátjába és bőrébe bújva.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

1.lépés: Kupon beváltása 

Az otthon kinyomtatott  kupon beváltásának helye kizárólag a Broadway Jegyiroda 1075 Budapest, Károly körút 21-ben, a Deák térnél, H-P:10-18

Tel.: +36 1 780-0780

Csak az otthon kinyomtatott kupon ellenében válthatsz jegyet az előadásra (a kód bediktálása nem elegendő) !

(a térkép a Broadway Jegyirodát jelöli)

2. az előadás:    

Városmajori Szabadtéri Színpad

1122 Budapest, XII. kerület, Városmajor

 Az előadás augusztus 17-én 20:00-kor lesz. A kupon kizárólag erre az előadásra érvényes. Az előadás nem kedvező időjárás esetén is meg lesz tartva, mivel a közel 1000 férőhelyes színpad fedett.

Hogyan találja meg a Városmajori Szabadtéri Színpadot?

Moszkva tértől 5-10 perc séta: a Csaba utca jobb oldalán kell menni, a virágbolt után jobbra indul az Árkay Aladár gyalogos sétány (nem az Ignotus utca), mely egyenesen a Városmajori Szabadtéri Színpadhoz vezet.

Busszal 39-es, 128-as és 129-es buszokkal a Csaba utcai megállótól 3 perces séta a park felé. A színház a Városmajori Jézus Szíve katolikus Plébániatemplom mögött található a parkban. 

Autóval megközelíthető: Moszkva tér felől a Csaba utcán jobbra kell befordulni a Maros utcára, innen pedig még egyszer jobbra a Szamos utcára. Megállni a Maros utcán lehet, illetve a színház előtti parkolóban, amíg van hely.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Károly körút 21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére