Mai­Kupon

Időben szerezd be gyermekednek az ajándékot Mikulásra vagy Karácsonyra! A Mikulás élete és kalandjai című mesekönyv izgalmas történeteivel minden gyereknek igazi élményt nyújt. Tartsd életben a varázslatot!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tizenkét évet éltem Skandináviában, azon belül a Finn Országi Rovaniemiben. Minden évben ellátogattam a Mikuláshoz, ahol segítőként is dolgoztam.

Az a cél vezérel, hogy a gyerekek minél tovább higgyenek a Mikulásban, mert amit elhiszünk, az számunkra létezik. Ez a hit vezet majd bennünket egész életünkön keresztül, mert amit el tudunk képzelni azt meg is tudjuk valósítani. Okozzunk meglepetést gyermeküknek, hogy a hőn szeretett és várva várt Mikulás személyesen ír neki levelet és küld neki személyre szóló ajándékokat. Neki mindig is lesz Mikulás, aki várja őt az Északi sarkon. És valóban, ha életében bármikor ellátogat Lappföldre a Mikulás Faluba, a Mikulás mindig szívesen fogja látni.A Mikulás élete és kalandja című mesekönyv 140 oldalon keresztül szórakoztatja érdekes és izgalmas történetekkel a gyerekeket.

A Mesekönyv ára: 5.000 Ft + postaköltség - Ár az előrendelés ideje alatt: 4.500 Ft. Az előrendelt példányokat névre szóló ajánlással látjuk el.
Megjelenés: 2021. november 24. (Limitált példány)

Részlet a könyvből:

Reggelente a felkelő nap Necilt, az erdő legnépszerűbb helyén találta. A nimfák, akik nagy kíváncsisággal és gyönyörrel vették körül őt és az ölében alvó gyermeket. Dicsérték a nagy – Ak kedvességét, amiért megengedte Necil-nek, hogy megtartsa a kisbabát és gondozza. Még a királynő is bepillantott, hogy lássa az ártatlan gyermeki arcot, a tehetetlen, duci öklöket, és hogy a karjában tarthassa az ártatlan kis gyermeket.

– Hogy hívjuk őt, Necil? – kérdezte mosolyogva. – Biztosan van neki neve.

– Hívják Miklósnak – válaszolta Necil –, mert ez azt jelenti, hogy „győzelem.”

– Inkább legyen Szent Miklós – mondta a királynő, – mert ez azt jelenti, hogy ő az emberek felett áll. A nimfák örömmel tapsoltak, és Szent Miklós lett a csecsemő neve, bár Necil a legjobban szerette Miklósnak nevezni, és utólag sok nővére követte a példáját. Necil az egész erdő legpuhább moháját gyűjtötte össze Miklósnak, és a saját kuckójában készítette el az ágyát. Ételből sem volt a csecsemőnek hiánya. A nimfák az erdőben harangtőgyeket gyűjtöttek, amelyek a goafán nőttek, és amikor kinyitották őket, édes tejjel voltak tele. Az erdő állatai is szívesen adtak a tejükből, hogy támogassák vele a kis idegen jövevényt. Még Shiegra, az anyaoroszlán is gyakran lopakodott Necil hajlékába, halkan, dorombolva a csecsemő mellé feküdt, és megetette. A kicsi napról napra gyarapodott. Nagyra és erősre nőtt, miközben Necil megtanította beszélni, járni és játszani. Gondolatai és szavai édesek és szelídek voltak, mert a nimfák nem ismertek gonoszságot. Szívük tiszta és szeretetteljes volt. Az erdő gyermeke lett, mert Ak rendelete megtiltotta, hogy az állatok zaklassák, ezért félelem nélkül járt, – kelt, amerre csak akart. Hamarosan a többi halhatatlanhoz is eljutott a hír, hogy Burzee nimfái örökbe fogadtak egy embergyermeket, és hogy a nagy Ak jóváhagyta az örökbefogadást. Sokan közülük meglátogatták a kis jövevényt, és nagy érdeklődéssel tanulmányozták. Először a manók jöttek el, akik –, bár nagyon különböznek a nimfáktól – unokatestvérek voltak. Ők keresik a nagyvilágban a virágzó növények gyökerei számára szükséges táplálékot, és a festékanyagokat is ők juttatják a talajba, hogy az a gyökereken és a növények testében lévő kis ereken keresztül a szirmokba kerüljenek, amitől aztán ragyogó színekben pompáznak. A manók szorgalmasak. Virágaik folyamatosan nyílnak. Vidám és kedves lények, nagyon népszerűek a többi halhatatlan között. Ezután következtek a knookok, akiknek az a feladatuk, hogy vigyázzanak a világ szelíd és vadállataira. A knookoknak nehéz dolguk van, mivel a vadállatok közül sokan öntörvényűek, lázadnak a korlátozás ellen. De végül is a knookok már megtanulták, hogyan kell őket irányítani, és bebizonyítják, hogy az ő törvényeiket még a legvadabb állatok is betartják. Az állandó nehézségek miatt a knookok öregek, megviseltek, görbék, és a természetük is kissé durva a vadállatokkal való állandó bonyodalmak miatt. Mégis a leghasznosabbak az emberiség és a világ számára, mivel az ő törvényük az egyetlen, amelyeket az erdei állatok elismernek, Woodsman mester törvényein kívül......

https://mikulastol.hu/


Az ajánlat feltételei

Kérdésed van?
Keress bátran és válaszolunk minden kérdésedre: mikulastoll@gmail.com

Keresd fel oldalunkat https://mikulastol.hu/ és lepd meg gyermeked, unokád egy kedves mesekönyvvel a Mikulásról.

A Mesekönyv ára: 5.000 Ft + postaköltség - Ár az előrendelés ideje alatt: 4.500 Ft. Az előrendelt példányokat névre szóló ajánlással látjuk el.
Megjelenés: 2021. november 24. (Limitált példány)
E-mail: mikulastoll@gmail.com
Telefonszám:    +36 (70) 384 8555

Szolgáltató
Mikulástoll
Cég
Frutkaia s.r.o.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére