Mai­Kupon

Kategóriák

Időutazás a császárvárosban! Advent Bécsben, 6.990 Ft + 3 euro (behajtási engedély és parkolási díj) helyett 4.990 Ft + 3 euro. Most fizetendő: 500 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bécsi kirándulás Advent idején, a belvárosban újfajta interaktív program, a "Time Travel" felkeresésével. Ha szeretnéd látni Bécset ünnepi fényekben, ráhangolódni az év legszebb ünnepére, ezt az utat nem szabad kihagynod! Az első karácsonyi vásárokra Bécsben került sor, több mint 7 évszázaddal ezelőtt, és a mai napig hatalmas vonzerővel bír mind a helyiek mind pedig a látogatók számára.  Kóstolj bele a császárváros varázslatos adventi hangulatába, csodáld meg műemlékeit és ízleld meg karácsonyi finomságait. Az adventi program leírása:

Várhatóan 10 óra tájban érkezünk Bécsbe. Bécs szívében, egy régi kolostor épületben újfajta interaktív program, a “Time Travel” vár ránk. Egy szerzetes üdvözli a vendégeket és kíséri végig egy szórakoztató és tanulságos időutazáson. A vendégek egy virtuális repülés keretében eljutnak abba a korba, amikor Bécs még a Római Birodalom része volt. Innen indulva utazhatunk végig Bécs évszázadain. Átélhetjük a törökök támadását, megismerkedhetünk Mozarttal, valamint Sisivel és Ferenc Józseffel, keringőt táncolva részt vehetünk egy császári bálon, átélhetünk egy II. világháborús légitámadást egy igazi légvédelmi bunkerben, vagy lovasfogattal végighajthatunk a mai Bécs utcáin. A program szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az egy órás időutazás 5 dimenziós vetítéssel, különleges hangeffektusokkal és számítógépes animációkkal tarkítva teszi egyedülálló módon érzékelhetővé és átélhetővé Bécs izgalmas történelmét. (A programhoz magyar nyelvű audioguide-ot is biztosítunk.)

A nap további része szabadon rendelkezésre áll, akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, azzal elindulunk egy kellemes gyalogos sétára. A városnézés során megtekintjük a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, valamint a Stephansdomot. A szabadidőben érdemes további sétákat tenni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort!

A részvételi díj tartalmazza a szervezést, autóbuszos utazást és a csoportkísérő idegenvezetőt.

A belépőjegy, parkolás és városi belépő a buszon fizetendő az idegenvezetőnek €uro-ban. Behajtási engedély nélkül szombaton, hétköznapokon és vasárnap + 2 € parkolási díj fizetendő.

Külön fizetendő: Fakultatív lehetőség a Time Travel program megtekintése: 18 €/fő.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. december 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazásra több időpontban van lehetőség, a kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a Pannonia Program- és Utazási Iroda-val időpontokat egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

Időpontok: 2015.  december 12., 19.

Most fizetendő: 500 Ft, a fennmaradó 4.490 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: Pannonia Program- és Utazási Iroda, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

Indulás: 6 óra Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló; 6.10 Batthyány tér 86-os busz megállójánál (Óbuda felé); 6.25 Sasadi úti buszmegálló

Vidéki felszállási lehetőségek:

06:55 M1 autópálya - 64 km, Remeteségi pihenőhely, Shell benzinkút - Tata

07:25 M1 autópálya – 119 km Arrabona pihenőhely, Agip benzinkút - Győr

08:00 M1 autópálya – 162 km Mosoni pihenőhely, Mol benzinkút - Mosonmagyaróvár

 Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek az fenti indulási helyszínekre.

Érkezés: 22.00 körül

Az utazás további feltételei:

Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/5926107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A kupon végső beváltási lehetősége december 18.

Egynapos utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére