Mai­Kupon

Kategóriák

Igazi levél a Mikulástól!
Lepd meg gyermeked egy felejthetetlen, igazi levéllel – a Mikulástól! 1 db Száncsengő levélcsomag – a Mikulástól – választható, ünnepi levélpapíron + ajándék színező!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Gyermeked biztos feltette már Neked azt a kérdést, hogy ő miért nem kap olyan levelet, ami neki van címezve? Most itt az alkalom: egyenesen a Mikulástól fog levelet kapni, de PSSSSSSST, ez egyelőre még TITOK! Igazi levél  a Mikulástól, mely minden gyerek részére egyedileg készül és amit eltesz féltve őrzött kincsei közé, örök emlékbe – melyre még felnőttkorában is emlékezni fog!Képzeld csak el azt a boldogságot a kislányod / kisfiad arcán, amikor együtt kiveszitek a levélszekrényből a Mikulástól érkező borítékot, és rajta az ő neve szerepel.

Arra már most felkészítünk, hogy ezt a levelet többször is fel kell majd olvasnod neki, és persze be akarja majd vinni az oviba és mindenkinek mutogatni fogja, nagyon boldog lesz, hogy levelet kapott a Mikulástól!


Mit kell tenned ahhoz, hogy gyermeked levelet kapjon a Mikulástól?

A Mikulásnak írhattok közösen egy levelet, de hogy személyre szóló választ kapjon rá gyermeked, ez a szolgáltatást bizony meg kell rendelned a Mikulásirodától. A Mikulás küldeni fog egy – általad kiválasztható, ünnepi levélpapíron, kézírást formáló betűtípussal egy olyan levelet, mely kizárólag a Te gyermekednek szól, amitől a gyerek szája tátva marad, és mindenkinek mutogatni fogja, annyira boldog lesz.

 

Tulajdonságok:
-3-7 éves korosztály részére - igazi levél a Mikulástól,

-egyedi szövegezésű (elsősorban dícsérő jellegű szöveggel, de opciósan a szülő is megadhat 1-2 nevelő szándékú információt hozzá),

-a gyerek saját nevére és címére érkező küldemény, választható, ünnepi levélpapírra, kézírást utánzó betűtípussal nyomtatva,

-ajándék színezővel (mely karácsonyfadísznek vagy ajándékkísérőnek is felhasználható)

-a levél Mikulás sajátkezű aláírásával, a Nagykarácsonyi postával, adventi, ünnepi bélyegzővel érkezik december 5-ig,


Tartalom:
1 db Száncsengő levélcsomag – a Mikulástól – választható, ünnepi levélpapíron + ajándék színező

 
 
 
 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. november 4-ig,, beváltható 2013. november 10-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

 

A kupon kinyomtatható: 2013. november 3-ig.

A kupon beváltható: 2013. november 10-ig

 

Sajnos nyáron az egyik rénszarvas megrágcsálta Mikulás NagyKönyvét, több oldal is hiányzik belőle, így Mikulás a szülők segítségét kéri a gyerekek adataira vonatkozólag.

 

Az egyedi szöveg elkészítéséhez néhány információ megadása szükséges – a szülő részéről, ezt a http://www.mikulasiroda.hu/megrendeles.html oldalon lehet megadni.

A megjegyzés részben fel kell tüntetni,hogy Maikupon akció!!!!!!!!

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Mikulásiroda
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére