Mai­Kupon

Kategóriák

Igazi levél a Mikulástól! Lepd meg gyermeked egy felejthetetlen, igazi levéllel – a Mikulástól! Siess, csak 2 db kuponunk van!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Személyre szóló, egyedi szövegezésű, igazi postai levél a Mikulás aláírásával + ajándék színező + névre szóló, dedikált fotó a Mikulástól + pecsétviasszal ellátott oklevél, melyben a Mikulás hivatalosan is tanúsítja, hogy a gyermek egész évben jó volt.

Siess, mert csak 2 db kuponunk van! Csak azonnali bankkártyás fizetést tudunk elfogadni!Gyermeked biztos feltette már Neked azt a kérdést, hogy ő miért nem kap olyan levelet, ami neki van címezve? Most itt az alkalom: egyenesen a Mikulástól fog levelet kapni, de PSZZZZZZT, ez egyelőre még TITOK!

 

Igazi levél  a Mikulástól, mely minden gyerek részére egyedileg készül és amit eltesz féltve őrzött kincsei közé, örök emlékbe – melyre még felnőttkorában is emlékezni fog!

Képzeld csak el azt a boldogságot a kislányod / kisfiad arcán, amikor együtt kiveszitek a levélszekrényből a Mikulástól érkező borítékot, és rajta az ő neve szerepel.

Arra már most felkészítünk, hogy ez a levelet többször is fel kell majd olvasnod neki, és persze be akarja majd vinni az oviba és mindenkinek mutogatni fogja, nagyon boldog lesz, hogy levelet kapott a Mikulástól!

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy gyermeked levelet kapjon a Mikulástól?

A Mikulásnak írhattok közösen egy levelet, de hogy személyre szóló választ kapjon rá gyermeked, ez a szolgáltatást bizony meg kell rendelned a Mikulásirodától. A Mikulás küldeni fog egy – általad kiválasztható, ünnepi levélpapíron, kézírást formáló betűtípussal egy olyan levelet, mely kizárólag a Te gyermekednek szól, amitől a gyerek szája tátva marad, és mindenkinek mutogatni fogja, annyira boldog lesz.

 

Tulajdonságok:
-3-7 éves korosztály részére - igazi levél a Mikulástól,

-egyedi szövegezésű (elsősorban dícsérő jellegű szöveggel, de opciósan a szülő is megadhat 1-2 nevelő szándékú információt hozzá),

-a gyerek saját nevére és címére érkező küldemény, választható, ünnepi levélpapírra, kézírást utánzó betűtípussal nyomtatva,

-ajándék színezővel (mely karácsonyfadísznek vagy ajándékkísérőnek is felhasználható)

-a levél Mikulás sajátkezű aláírásával, a Nagykarácsonyi postával, adventi, ünnepi bélyegzővel érkezik december 5-ig,


Tartalom:

Személyre szóló, egyedi szövegezésű, igazi postai levél a Mikulás aláírásával + ajándék színező + névre szóló, dedikált fotó a Mikulástól + pecsétviasszal ellátott oklevél, melyben a Mikulás hivatalosan is tanúsítja, hogy a gyermek egész évben jó volt.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 10-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Sajnos nyáron az egyik rénszarvas megrágcsálta Mikulás NagyKönyvét, több oldal is hiányzik belőle, így Mikulás a szülők segítségét kéri a gyerekek adataira vonatkozólag. 

A levelek@mikulasiroda.hu  email címen vegyék fel a Mikulásirodával a kapcsolatot!

Az emailben  meg kell adni: 

----vásárló nevét

----email címét

----MaiKupon kódot

 A kupon beváltható: 2013. november 10-ig

Siess, mert csak 2 db kuponunk van! Csak azonnali bankkártyás fizetést tudunk elfogadni!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.Csak bankkártyás fizetéssel! Az akciót csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni!
Szolgáltató
Mikulásiroda
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére