Mai­Kupon

Kategóriák

Igényes, exkluzív és minőségi être belle 50 ml-es Aranykaviáros 24 órás gél 9.360 Ft-ért, kizárólag csak a MaiKupon vásárlóinak!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerje meg az être belle minőségi és exkluzív kozmetikai márkát! Ajánlatunk kizárólag a MaiKupon vásárlói részére elérhető! Valódi minőség, luxus és megfizethető ár! Ajánlatunkban az  être belle márkájú Aranykaviáros 24 órás gél egy olyan minőségi kategóriát képvisel, mely  kategóriájában egy azonnali és hosszan tartó regeneráló hatású egyedi ápolást biztosít a bőrnek. Az összetevői között található kaviár és arany szabályozza és javítja a bőr hidratáltságát, simaságát, feszességét.A 24 órás aranykaviáros ápológél egyedülálló, selymes érzést biztosít mindenki számára. Használója számára biztosítja az arany és a kaviár nyújtotta egyedi luxus érzését. Az egyedi összetevőknek köszönhetően a bőr feszesebbé, simábbá válik. Hatása hosszútávú. 


A kaviár és az arany együttes hatása serkenti a bőr regenerálódását és segít megőrizni annak nedvességét. A bőr simább és élettel telibb lesz már egy használatot követően is. A krém segít megőrizni az arcbőr nedvességét. A kaviár és az arany komplexen támogatja a bőrt, ezáltal azt nemcsak regenerálja, hanem biztosítja számára az értékes nedvességet is. A termék tökéletes sminkalapot is ad a bőrnek. 


Alkalmazás: Használja reggel és este a megtisztított bőrre.

 

Tartalom: 50 ml exkluzív és minőségi 24 órás Aranykaviáros gél. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék átvehető személyesen MaiKupon kód megadást követően a Swiss Beauty Fashion Kereskedésben. 


Pontos cím: 1035. Budapest. Vihar u. 18-28. Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámokon: 06-1-430-1897 vagy 06/70-337-9384. 

 

Amennyiben nincs lehetősége személyes átvételre akkor postai utánvétellel juthat a termékhez. Kérjük, hogy postai kiszállítás igénylése esetén is előzetesen egyeztessen a szolgáltatóval, a pontos szállítási név, cím és a MaiKupon kóddal kapcsolatban. 

 

Nyitva tartás: Hétfőtől csütörtökig 9.00-16.30, pénteken: 9.00-14.00 óráig! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Swiss Beauty Fashion Kft - Kozmetikai Nagykereskedés
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1035 Budapest, Vihar utca 18-28
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére