Mai­Kupon

Igéző szempár, 3D műszempilla felhelyezése szálanként 10.000.-Ft helyett, MOST CSAK 2.990.- Ft.-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 3D-s Lux Lash szempilla hosszabbítás a legbiztonságosabb, leghigiénikusabb és a legsikeresebb felvivő technika, amit csak a piacon találhatsz

Tartalma:

1 alkalom Luxus minőségű, természetes hatású, tartós 3D Lux Lash szálas műszempilla felrakása. Telefonos egyeztetés szükséges!A hosszú szempilla szárnyakat ad a tekintetnek, megnöveli a pillantás erejét, és számtalan helyzetben fegyverré kovácsolható, igazi, női harci eszközzé.

A természetes szempillasor ívét követve műszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. A pillák vastagabbá és hosszabbá teszik a saját szempillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak. Gold Lashes új fejlesztésű Volume UP és Diamond Lashes 3 dimenziós műszempillák lényegesen könnyebbek az eddig ismert műszempilláknál. Nem kell megszokni, mert viselőjük saját szempilláinak érzi őket.

Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.

Tartóssága 1-2 hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig tart.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Telefonos bejelentkezés szükséges!  

Telefonszám: 06-30-427-1514

 


Jó tudni:

Ahhoz, hogy kihasználd a maximális 2 hónapos tartósságot, néhány alapszabályt fontos betartani! 

A 3D műszempilla felhelyezése után 24-48 órán át óvni kell a szempillákat a felázástól és az erős UV fénytől. A ragasztónak kb. 48 órára van szüksége a tökéletes száradásig. Ha a ragasztót a megadott időn belül víz éri, a szempilla lepotyoghat. Amennyiben erős UV sugárzásnak van kitéve (tartós napozás, szolárium) az első 48 órában a ragasztó megkeményedik és elveszti rugalmasságát.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csak hajvágás - Bertalan Piroska
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Alkotás u 1/a (A Délinél)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére