Mai­Kupon

Imázsépítést szolgáló alternatív reklámfelület! Vállalati imázsblog hihetetlen kedvezménnyel 400.000Ft helyett most csak 200.000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Felsőfokon.hu Szakmai Blogmagazin egy szerkesztett blogportál, mely új megközelítést kínál szakmai tartalmak bemutatására, és környezetet biztosít, hogy párbeszéd kezdődjön szakmai témákban.

A rendszer üzemeltetésével célunk, eszközt adni szakemberek és szervezetek kezébe, hogy blogokon keresztül, könnyen emészthető formában oszthassák meg tudásukat szakmai tartalmak iránt érdeklődő közönséggel.„A Felsőfokon Közhasznú Kft. által fejlesztett online platform rendkívül előremutató és egyúttal hasznos kezdeményezés”
 - Cselovszki Róbert
 Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgató

„A Közhasznú Kft. által fejlesztett portál komolyan segítséget nyújt a hallgatóknak a szakmai kapcsolatok kialakítása terén”
 - Kósa Gábor
 Fornax Zrt. vézérigazgató-helyettes

 

Az imázsblog segítségével vállalatok tudnak speciális célközönséggel hiteles szakmai környezetben kommunikálni. A diskurzus témája közvetlenül kapcsolatban állhat a szervezet alaptevékenységével —például légitársaság a repülésről —, vagy folyhat az alaptevékenységhez ugyan nem kifejezetten kapcsolódó, de a szervezet által kiemelten kezelt témáról — például üdítőital gyártó az újrahasznosításról.

Világunkat szakmájuk iránt elkötelezett, hozzáértő szakemberek és tudásvágyuk hajtja előre. A tudást tartjuk korunk legnagyobb értékének, ezért ennek megosztását támogatjuk online megoldásainkkal.
Kiválóság

A tökéletesség itánti szenvedélyünk hajt bennünket munkánk során. Fáradhatatlanul dolgozunk kitűnő szolgáltatások fejlesztésén, amelyekkel hozzájárulunk, hogy minél több hallgató kiváló szakemberré váljon.
Egyszerűség

Irányadó elveink az átláthatóság és az egyszerű kezelhetőség online megoldásaink fejlesztésénél. Ez ad lehetőséget partnereinknek és felhasználóinknak arra, hogy a tartalomra tudjanak koncentrálni.
Együttműködés

Hiszünk benne, hogy egymást támogatva, együttműködések révén lehet igazán messzire jutni. Ezt mindig szem előtt tartva állandóan keressük az összefogás lehetőségét, hogy együtt lehessünk többek és tehessünk többet.
Küldetés    
Segítségre van szüksége a felsőoktatási hallgatóknak és a pályakezdőknek, amíg ideális szakmára, inspiráló szakmai környezetre és közösségre találnak annak érdekében, hogy kiváló szakemberekké váljanak. A Felsőfokon a hallgatókért Közhasznú Nonprofit Kft. célja segíteni őket online szolgáltatásaival.

Miért?
Hiszünk benne, hogy mindenki számára létezik olyan szakma, amelyben önmagára találhat, kiválóvá válhat és jelentőset alkothat. Hisszük, hogy kis segítséggel mindenki rá is lelhet.

Hogyan?
Minden kreativitásunkat, tehetségünket és tudásunkat magas színvonalú online szolgáltatások fejlesztésére fordítjuk, hogy sikeres karrierek felépítéséhez járuljunk hozzá.

Mivel?
Online szakmai blogmagazint fejlesztünk, amivel mindenkinek lehetőséget biztosítunk, hogy tudását bővítse és kiválóvá váljon szakmájának vagy érdeklődési körének megfelelő területen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2011.12.31-ig váltható be az alábbi címen:

1093. Budapest Közraktár u. 12/A.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Felsőfokon a hallgatókért
Cég
Felsőfokon a hallgatókért közhasznú nonprofit Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Közraktár u. 12/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére