Mai­Kupon

Kategóriák

Infrás lábmasszírozó készülék távirányítóval most kedvező áron 54 900 Ft helyett 19 900 Ft-ért a Medyshop Tens Kft jóvoltából! ingyenes szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy régi közmondás szerint, a lábak hamarabb öregszenek, mint gazdáik, ezért az egészség megőrzésnek is a lábakkal kell kezdődnie.
Az emberiség évszázadokon át megfigyelésekkel és kísérletekkel törekedett nagy tapasztalatszerzésre és tudásra az egészségmegőrzés területén. A ching és lo törvénye szerint, mely a tradicionális kínai orvoslásból ered, (e szerint az emberi testben 12 ching és lo van, ebből 6 a lábakban) és a mai vizsgálatok szerint vitathatatlan az egész test és a lábak kapcsolata. Megállapították, hogy bizonyos láb zónák egyes emberi szervnek felelnek meg. Ezeknek a zónáknak a stimulálása tisztítóan és gyógyítóan hat az egész szervezetre.Az ajánlat tartalma: 1db infrás lábmasszírozó készülék távirányítóval és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL! 

A talpmasszázs alatt 7000 ideg van stimulálva. Ez ellazítja az idegeket és csökkenti az idegrendszer által létrehozott idegfeszültséget. Ennek köszönhetően helyreáll az emberi test minden szervében az egyensúly és a harmónia.

A sejtek aktivitása racionális lesz. Ennek az eljárásnak köszönhetően kisebb panaszok a hagyományos orvoslás bevetése nélkül leküzdhetőek.

A masszázsnak köszönhetően és a ching- és lo-féle emberi szervezet-ábrázolásnak, ha energiát adunk át és a véredényekről és idegekről gondoskodunk, a belső szervek működését stimulálni lehet és meg tudjuk tartani az egyensúlyt. A masszázskészülék segít a vitalitást és a vérkeringést jó állapotban tartani, leküzdi az izomfájdalmat, javítja az izületeket, az anyagcserét, energiát termel, erősíti az immunrendszert és pozitív befolyása van az egészségre és az élettartamra.

A készülék főleg lábmasszázsra használatos. De masszírozhatjuk a nyakat, csípőt, hátat, hasat, combot vagy a karokat is.

A masszázs, köszönhetően gyógyhatásának, szabályozza az izületek működését, a vérkeringést, szabályozza a bélműködést, garantálja a szervezet egyensúlyát és ezzel növeli az immunitást.

A masszázs egy hatékony gyógyítási mód, mely a hagyományos kínai orvoslásból ered, és gyakran alkalmazásra kerül a mai egészségügyben.

A mi vörös-fény masszázskészülékünk, mely a vérkeringést javítja, az egy kapcsolat a mai tudomány és a hagyományos kínai egészségügy között. A készülék fő tulajdonságai: magas munkafrekvencia, erős mágnesesség, meleg-funkció és gyors gyógyító hatás. Ez a technikailag magas szinten kifejlesztett készüléket egy mikro-computer vezérli. Minden funkció megjelenik a digitális kijelzőn. Kezelése egyszerű és megbízható. A készülék magas frekvenciás spirál-vibrációt bocsát ki, mely bizonyos sejtek védekezőképességét illetve vörös vértestek képzését elősegíti.

Ez növeli a szervezet immunitását. Köszönhetően a masszázspontoknak meggyorsítja a készülék a vérkeringést és megnyitja a véredényeket, mely az anyagcserét szabályozza és csökkentheti a megbetegedések veszélyét egyes betegségeknél. Ezen kívül javítja a bőr rugalmasságát.

A készülék ideális fájó derék vagy hát masszázsára, különösen olyan személyeknél, akik ülve vagy állva dolgoznak, melynek következménye gyakran helytelen testtartás és az idegrendszer nem helyes működése. A masszázs ezzel a készülékkel helyre tudja állítani a szervezet természetes állapotát.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. október 4-ig,, beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A megvásárlásától számított 8 munkanapon belül rendelje meg a terméket a szolgáltatótól!
Rendelés: a webshopon keresztül rendelje meg a terméket! Majd a rendelésnél adja meg a kupon kódját!
Ingyenes szállítással!
Személyes átvétel: telefonos egyeztetés alapján, a következő címen lehetséges
6411 Zsana, Új u.6.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Medyshop Tens Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
6411 Zsana, Új u. 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére