Mai­Kupon

Interaktív időutazás! Budapest Retro Élményközpont belépő kedvezményesen 1 fő részére 4.100 Ft-ért! Most fizetendő: 615 Ft!

Budapest Retro Élményközpont belépő kedvezményesen - Látványosság/attrakció (pl. múzeumi belépő, kalandpark, nemzeti park belépő) kupon
Eredeti ár:4 300 FtElőlegben fizetendő:615 FtTeljes ár:4 100 Ft5% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Visszarepítünk az ezred forduló előtti évtizedekbe! Egy élménydús, interaktív időutazásra hívunk a Budapest Retro Élményközpontba!A Budapest Retro Élményközpont 3 szintes ultramodern helyszín Budapest belvárosában, ami felejthetetlen nosztalgikus élményt ígér a család minden tagjának. 

Menj el és próbáld ki milyen egy Lada rendőrautóval járőrözni a Gazdagréti lakótelepen a Szomszédok teleregény idején, nézd meg mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, hallgass korabeli vicceket vagy kabarékat telefonfülkéinkben, készíts magadnak retró emléklapot saját fotóddal vagy próbáld ki magad bemondóként a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a számtalan élmény közül. Nézz be minden zugba, mert ezernyi érdekességgel várnak!

És ha időutazásod során megéheznél, vár az Élményközpont hangulatos Bisztrója számos retró étellel és itallal. Náluk Bambi is kapható!

Akik ebben az időszakban nőttek fel, azok gyermekkoruk mindennapjait élhetik újjá, a fiatalabb generációk pedig megismerhetik szüleik, nagyszüleik hétköznapjait, miközben önfeledten szórakozhatnak az interaktív kiállításon.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Egy felnőtt belépő a Budapest Retro Élményközpontba kedvezményes áron, 4100 Ft-ért!

Most fizetendő 615 Ft, a fennmaradó 3.485 Ft a helyszínen fizetendő (készpénz, bankkártya, SZÉP kártya)

A KUPON KIZÁRÓLAG HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG BEVÁLTHATÓ!

A kupon egy alkalmas belépésre jogosít fel, előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás nem szükséges. A kupont kinyomtatva kell elvinni vagy telefonon bemutatni. A kupont hétfőtől csütörtökig lehet beváltani (ha az nem ünnepnap) a múzeum jegypénztárában, hétvégén és ünnepnapokon nem beváltható. Nyitvatartás: minden nap 10:00-20:00. Esetleges zártkörű eseményekről saját weboldalukon, illetve Facebook és Instagram oldalukon tudsz tájékozódni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budapest Retro Élményközpont
Cég
BP Reklám Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Október 6. utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére