Mai­Kupon

Kategóriák

Ints búcsút a csálé fogsornak! Kombinált fogszabályozás, konzultációval, fogkőleszedéssel és 3 havi aktiválással 200 000 Ft helyett 99 900 Ft-ért a Magic White-nál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Fogszabályozás alsó, vagy felső fogívre a Magic White Fogászaton, az Istenhegyi Magánklinikán, minőségi anyagokkal! 

 

Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott! Ne feledje, hogy szabályos fogsor esztétikusabb és egészségesebb külsőt is kölcsönöz!

 

Az ajánlat tartamazza a kombinált fogszabályzó készüléket (egy állcsontra alsó/felső), konzultációt, fogkőleszedést valamint 3 havi aktiválást!

zövegA kupon tartalmazza:

  • konzultáció
  • fogkőleszedés
  • kombinált fogszabályzó készülék (1 álcsontra alsó/felső)
  • 3 havi aktiválás

Tom Cruise, Faye Dunaway, Gwen Stefani, Nicols Cage, Kovács Patrícia, Madonna, Drew Barrymore, Barbee?mi a közös ezekben a celebekben? A fogszabályzó! Mindannyian nyíltan vállalták, mert tudják, hogy a csálé fogak se nem szexisek se nem esztétikusak viszont jól korrigálhatók minden életkorban!
Soha sincs késő a fogszabályozáshoz, hiszen napjainkban a külső megjelenés egyik fontos része a szabályos, szép mosoly. Az utóbbi 10-15 évben sokat fejlődött a fogszabályozás technikája, a brackettek (tappancsok) manapság már jóval kisebbek, mint régen, sőt már léteznek egészen áttetsző változatok is melyek már egyáltalán nem feltűnőek. A tendencia azt mutatja, hogy egyre több felnőtt belátja, az esztétikai szempontok mellett az egészségügyi és szájhigiéniás előnyeit is a fogszabályozásnak, így egyre több ember szájában látni (azaz nem látni, mert feltűnésmentes) a készülékeket. A fiatalok körében egyenesen trendi fogszabályozót viselni, sokan a bracketteket a legkülönbözőbb mintákban és színekben kérik, majd ezekhez az apró tappancsokhoz igazítják öltözködésüket.Gyermekeknek 7 éves kor felett ajánljuk, hiszen ilyenkor még lehetőség van az állkapocscsont helyes fejlődésének, növekedésének irányítására, a fogív tágítására, és a maradandó fogak helyes kinövésének terelgetésére!


Felnőtt fogszabályozás 

Miért népszerű felnőtt korban a fogszabályozás?

Talán azért mert ekkor tudjuk megengedni magunknak a fogszabályozást, mert lehet, hogy a szüleink anno erre nem tudtak félretenni. De még inkább azért, mert felnőtt fejjel sokkal jobban tudatában vagyunk annak, hogy a szabályosabb fogsor nemcsak esztétikailag jobb, hanem egészségesebb is. Hiszen a szűk vagy akár egymásra nőtt fogakat, illetve a fogközöket nem lehet jól tisztítani és ott megtapadhat lepedék, fogkő, mely hosszútávon veszélyezteti a fogakat.
A legtöbb ember szeretne tökéletes mosolyt, szép fogakat. Sokan gondolják úgy, hogy a fogszabályozó készülék hordása miatti kényelmetlenség és kiadás megéri egy tökéletesebb mosolyért. Hiszen az eredmény, a szebb mosoly nemcsak a magánéletben okozhat változást, hanem akár a munkára, karrierre is pozitív hatással lehet. 
A fogszabályozó kezelést úgy kell elfogadni, mint egy ideiglenes állapotot, átmenetileg kismértékben módosul tőle az életvitelünk, amihez azért könnyen és gyorsan hozzászokik az ember, mert tudja, hogy a kezelés végén fogai egészségesebbek lesznek, és mosolya is szebb lesz.


Gyermek fogszabályozás

Miért fontos a fogszabályozási szűrés gyermekkorban?

Általában hét éves korra már elegendő maradandó foga van a gyermekeknek, ekkor az állcsont állásból a szakorvos ki tudja szűrni a rendellenességeket, mellyel megelőzhetők a később már nehezen vagy akár egyáltalán nem korrigálható fogproblémák. 

Mik az előnyei a korai fogszabályozó kezelésnek?

Korai fogszabályozási kezeléssel lehetőség van a következő korrekciókra: állkapocscsont helyes növekedésének és fejlődésének irányítása, felső és alsó fogív tágítása, maradandó fogak helyes kitöréseinek irányítása.
A gyermekkor fogszabályozással csökkenteni lehet az esélyét a metszőfog előredőlésének, nyelési és beszédproblémáknak, korrigálni lehet az olyan rossz szokásokat, mint például az ujjszopást. 
A korai szűrés komolyabb problémákat előzhet meg, vagy időben orvosolhat, így a kezelés ideje akár rövidebb is lehet. 

Ha a következők közül bármelyiket is észleli gyermekénél, forduljon fogszabályozó szakemberhez:

- beszédproblémák
- ráharapás az ajkakra vagy a szájpadlásra
- korán vagy későn elvesztett tejfogak
- lélegzés szájon át
- fogcsikorgatás és fogszorítás
- harapási / rágási nehézségek
- állkapocskattogás és egyéb zajok
- nem arányos arc

A végső döntést a kezeléssel kapcsolatosan a fogszabályozó orvos, a fogorvos és a szülő együtt hozza.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • A kupon korábbi kedvezményekkel, és más cégek ajánlataival nem összevonható. Amennyiben valamelyik fogsorunkra már a Magic White korábbi ajánlatával, vagy más fogorvos által felkerült fogszabályzó, ezt az ajánlatot nem tudjuk igénybe venni.
  • Telefonos bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +3670 3000 500
  • Az ajánlat egy állcsontra (alsó/felső) érvényes.
  • Az ajánlat Masel esztétikus porcelán és fém kombinácójú fogszabályzóra vonatkozik.
  • Fejenként 1 kupon vásárolható, a kuponok átruházhatóak, ajándékozhatóak.

Ne hagyd otthon a kinyomtatott kuponodat sem!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Magic White Fogászat
Cég
Magic White Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1125 Budapest, Istenhegyi Út 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére