Mai­Kupon

Kategóriák

Ints búcsút a kártevőknek és élvezd otthonod nyugalmát Pest Repeller – rovar, rágcsáló és csótányriasztó készülék segítségével! Most országos kiszállítással 5999 Ft helyett csak 2990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nem tudod élvezni otthonod nyugalmát, mert megkeserítik életed a különböző kártevők? Idegesítő szúnyogok zavarják pihenésedet éjjel a hálószobában? Akkor itt az ideje, hogy megismerd a Pest Repeller univerzális kártevőriasztó készülék!
Ez a hálózatról üzemeltethető szerkezet segít, hogy örökre megszabadulj a zavaró rovaroktól és rágcsálóktól. A riasztó ultrahang-jeleket küld, melyek megfelelő frekvencián annyira zavarják az egyes kártevőket, hogy azok egyenesen menekülnek a behatárolt tartományból. Ugyanakkor a készülék nem zavarja a környezetében üzemelő többi elektromos berendezést, így bárhol és bármikor nyugodtan használhatod! 

 

Termék leírás:


  • Hálózatról működtethető.
  • Nem zavarja a környezetében üzemelő többi elektromos berendezést és hangtalan!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  +36-20/220-1191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között. A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére