Mai­Kupon

Kategóriák

Ínycsiklandozó finomság 2 fő részére Budapesten! Marcsa néni 2 személyes bőségtálja, amit sosem felejtesz el! Most kedvező áron 5 990 Ft helyett 2 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egyszerű, régi és tradicionális vendéglők újra fénykorukat élik. Mellőznek minden felesleges manírt, családias és nyugodalmas légkört teremtenek. Egy ilyen helyen csupa boldogság az étkezés. Marcsa Néni Vendéglője a család tulajdonában van évtizedek óta, ez pedig garantálja, hogy ezt a 2 személyes bőségtálat örökké a legfinomabb étkezések között fogod számon tartani!Az ajánlat tartalma:
Fokhagymás flekkeneket, sajttal és sonkával töltött sertéskarajt, baconba tekert csirkecsíkokat, rántott sajtokat megfelelően nagy tálra teszünk. Grill zöldségekkel, rizzsel, Marcsa néni burgonyájával, sült debrecenivel, kakastaréjjal és lapcsánkával körítjük

A családi vállalkozásban működő vendéglő rendkívül barátságos környezetben vár Titeket!
Kóstoljátok meg a régi családi recepteket és barátok kedvenc fogásait.
Amennyiben egyedül elfogyasztod a teljes bőségtálat, nyereményed a következő lesz: A kupon árát a következő alkalommal lefogyaszthatod az étlapról!

Most nem akármilyen bőségtálat fogyaszthattok el, ezt nem érdemes kihagyni hiszen mindenki megérdemli az ínycsiklandozó finomságokat! Nézzük, hogy pontosan hogyan definiálják ezt a tálat: "Fokhagymás flekkeneket, sajttal és sonkával töltött sertéskarajt, baconba tekert csirkecsíkokat, rántott sajtokat megfelelően nagy tálra teszünk. Grill zöldségekkel, rizzsel, Marcsa néni burgonyájával, sült debrecenivel, kakastaréjjal és lapcsánkával körítjük" Ez elég jól hangzik, nem? Az előbb leírtakba évtizedezek munkája, tapasztalata és szaktudása lesz belefektetve hiszen az étteremen generációkon átível! Jelenlegi tulajdonosa saját édesanyjának szeretne emléket állítani, aki hihetetlen főző tudással rendelkezett. A családi hagyományoknak tisztelegve főként a magyar népi konyha, a barátok és a család kedvencei dominálnak. Az ételek hatalmas odafigyeléssel és szeretettel készülnek, ez pedig garantálja, hogy Marcsa Néni Vendéglőjében csak és kizrólag a legfinomabb ételekbe haraphatsz bele!

Ha egy ember egyedül elfogyasztja a teljes bőségtálat, nyeremény gyanánt a kupon árát következő alkalommal lefogyaszthatja az étlapról!
Az ajánlat csak helyben fogyasztásra érvényes, elvitelre nem használható fel.
A kupon hétfőtől szombatig használható fel, vasárnap nem.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefonos asztalfoglalás szükséges 48 órával előtte, jelezve, hogy kuponos fogyasztás lesz! A KUPONKÓD szükséges a foglaláshoz! Vasárnap és ünnepnapokon nem használható fel!
Szombaton csak 16:00 órától vehető igénybe! Csak helyben fogyasztásra érvényes!

Az ajánlat igénybe vehető 2015. április 30-ig, kiemelt időszakok kivételével! (Az ajánlat nem használható fel: 2015. február 14-én és február 19-én!) Kérnénk kedves Vendégeinket, hogy az étterembe már a kinyomtatott kuponnal érkezzenek! Az étteremben nincs nyomtatási lehetőség!

Marcsa Néni Vendéglője
Weboldal: http://www.marcsaneni.hu
E-mail: foglalas@marcsaneni.hu
Telefonszám: +36-1/257-8753

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PICANTE Marcsa Néni Bisztrócsárda ÉTTEREM
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Pesti út 211
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére