Mai­Kupon

Kategóriák

Ínycsiklandozó szárnyas tál 2 fő részére! Ludas Mátyás 2 személyes bőségtálja, amit sosem felejtesz el! Most kedvező áron 6 990 Ft helyett, csak 3 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ludas Mátyás 2 személyes bőségtálja
Kacsánk ropogósra sütött combjait, sajttal és sonkával töltött csirkemellet, továbbá baconba tekert fűszeres csirkecsíkokat, és nem utolsó sorban diós bundában sült libamáj terrine-eket még melegében tálra rendezzük. Mindezt Marcsa néni burgonyájával és párolt káposztával körítjük.Az egyszerű, régi és tradicionális vendéglők újra fénykorukat élik. Mellőznek minden felesleges manírt, családias és nyugodalmas légkört teremtenek. Egy ilyen helyen csupa boldogság az étkezés. Marcsa Néni Vendéglője a család tulajdonában van évtizedek óta, ez pedig garantálja, hogy ezt a 2 személyes bőségtálat örökké a legfinomabb étkezések között fogod számon tartani!

Évtizedezek munkája, tapasztalata és szaktudása lesz belefektetve az ételekbe, hiszen az éttermen generációkon átível! Jelenlegi tulajdonosa saját édesanyjának szeretne emléket állítani, aki hihetetlen főző tudással rendelkezett. A családi hagyományoknak tisztelegve főként a magyar népi konyha, a barátok és a család kedvencei dominálnak. Az ételek hatalmas odafigyeléssel és szeretettel készülnek, ez pedig garantálja, hogy Marcsa Néni Vendéglőjében csak és kizrólag a legfinomabb ételekbe haraphatsz bele!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma:
Kacsánk ropogósra sütött combjait, sajttal és sonkával töltött csirkemellet, továbbá baconba tekert fűszeres csirkecsíkokat, és nem utolsó sorban diós bundában sült libamáj terrine-eket még melegében tálra rendezzük. Mindezt Marcsa néni burgonyájával és párolt káposztával körítjük.

Egy foglalás alkalmával és/vagy egy asztaltársaság esetében egyszerre, egy alkalommal maximum 4 kupon használható fel.

Előzetes telefonos asztalfoglalás szükséges 48 órával előtte, jelezve, hogy kuponos fogyasztás lesz! A KUPONKÓD szükséges a foglaláshoz!

Az ajánlat igénybe vehető 2015. augusztus 15-ig, kiemelt időszakok kivételével! Kérnénk kedves Vendégeinket, hogy az étterembe már a kinyomtatott kuponnal érkezzenek! Az étteremben nincs nyomtatási lehetőség! Szombaton csak 16:00 órától vehető igénybe! Vasárnap és ünnepnapokon nem használható fel! Csak helyben fogyasztásra érvényes!

Marcsa Néni Vendéglője
Weboldal: http://www.marcsaneni.hu
E-mail: foglalas@marcsaneni.hu
Telefonszám: +36-1/257-8753

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PICANTE Marcsa Néni Bisztrócsárda ÉTTEREM
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Pesti út 211
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére