Mai­Kupon

Ismerje meg Ön is a kiváló minőségű környezetbarát és kifejezetten hobbiállatok részére kifejleszett Greenman termékeket! 2 darab macskalom szagtalanító lakásban tartott cicák részére, most 1 600 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Imádja kis kedvencét, de elege van abból, hogy gyakran kellemetlen szag van a lakásában? Allergiás Ön vagy családtagja a kisállatai gondozásához, illetve a környezetük tisztán tartásához használt "tisztítószerre"? Félti kis kedvencét a vegyszerekben lévő mérgező anyagoktól? 


Akkor használjon olyan vegyszermentes szagtalanító és állatápoló melyek nem mérgezőek sem a kis kedvencei sem pedig az Ön és családja szervezetére nézve. A Greenman által ajánlott macskalom szagtalanító teljesen vegyszermentesen, mégis hatékonyan segít a kis kedvencek szagtalanításban! Ismerje meg közelebbről a Greenman Macskaalom Szagtalanítót, mely kifejezetten a lakásban élő macskák részére lett kifejlesztve a hatékony és környezetkímélő alomszagtalanítás céljából. A termék kizárólag természetes összetevőkből készült így garantált, hogy nem tartalmaz toxikus, mérgező anyagokat semmilyen formában és a környezetre sem káros, hiszen biológiailag lebomló oldatból áll a termék.

 

A Greenman Macskaalom Szagtalanító egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a fertőzéseknek, szennyeződéseknek különösen kitett helyeken, mint például az alomtálcában. Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen és megszüntetjük a kellemetlen szagokat. 


Használata: Naponta egyszer vagy szükség szerint naponta többször permetezze a kitakarított alomtálcába és az alomra, majd hagyja megszáradni. A megtisztított alom így hosszabb ideig biztonságosan felhasználható. Kiszerelés: 200 ml.

 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 14-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló bármennyi terméket rendelhet az akció keretén belül! A webáruház termékeit személyesen is átveheti az alábbi címen:  Greenman Kft. 
8200, Veszprém, Házgyári út 16.


Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat hozzá. Kérjük, hogy a pontos szállítási név, cím és kuponkódját adja meg a webáruház részére! A Greenman Kft webáruházában hétköznapokon: 8-16 óráig  telefonos ügyfélszolgálattal állnak a vásárlói rendelkezésére. A webáruház telefonszáma: 06-88-32-57-76. Egyéb időpontokban e-mailen keresztül lehet felvenni a webáruházzal a kapcsolatot: greenman@greenman.hu

 

A csomagot az MPL a saját feltételei szerint szállítja ki az ön által megadott címre. Amennyiben a kézbesítő a megadott címen a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy arról, hogy mikor kísérli meg az újabb kiszállítást. Ennek időpontja általában másnap. A webáruházzal történő egyeztetés során kérjük, hogy olyan címet adjon meg (pl. munkahely vagy szomszéd) ahol munkaidőben ön vagy az átvétellel megbízott személy ott tartózkodik. A gördülékeny és gyors kiszállítás érdekében nagyon fontos, hogy a személyes adatok között szerepeljen egy olyan telefonszám, amin szükség esetén el lehet Önt érni. A csomag átvételekor, győződjön meg a futár előtt a rendelt termékek egyezőségéről, sértetlenségéről, valamint a számla meglétéről, mivel a csomag átvétele után semmilyen reklamációt a szállítással, vagy esetleges sérüléssel kapcsolatban nem áll módjában elfogadni a szolgáltatónak. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Greenman Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8200 Veszprém, Házgyári út 16.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére