Mai­Kupon

Ismerje meg sorsát, életfeladatát az otthonából! Karmaasztrológia,párkapcsolati vagy gyermekhoroszkópját a Tv-ből ismert Tamara jósnő elemzi skype-on 10000Ft helyett 2490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az elemzés ideje 60 perc, előzetes időpont egyeztetés szükséges! 3 féle elemzésből választhat! Az elemzés után mindenki megkapja ajándékba személyes nyerőszámait, és szerencsés időszakait! 1., Karmaasztrológiai sorselemzés:

  • kiderül miért születtünk a Földre, milyen feladataink vannak, milyenné kell fejlődnünk, milyen foglalkozást kellene választanunk. Az aktuális év, és a következő év szolárképlete alapján a várható életesemények előrejelzése. Betegséghajlamok és megelőzésük.


2., Párkapcsolati elemzés karmaasztrológia alapján:

  • kiderül mi partnerünkkel az életfeladatunk, mit kell tanulnunk a másiktól, mire kell megtanítanunk párunkat, mire kell vigyázni, mik lehetnek a kapcsolatunk buktatói.3., Gyermekhoroszkóp:

  • megmutatja hogyan bánjunk gyermekünkkel, mivé kell fejlődnie, hogyan tud a szülő ebben neki segíteni. Mire tanít minket gyermekünk? Miben tehetséges? Mit kell tennünk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle? Súrlódási pontok a szülő-gyermek kapcsolatban, betegséghajlamok és megelőzés.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/656-8116-os telefonszámon.

Az elemzés időtartama 60perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bazsu 2000 Bt.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére