Mai­Kupon

Ismerkedj meg a lovaglás világával a Szilaj Lovas Parkban most hihetetlen áron 950Ft-ért 3250Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A programon minden résztvevő belekóstolhat egy 25 perces foglalkozás keretében a lovaglás világába. Ez után egy kis lovas torna következik (kb 10 percben) mely kiemelten fejleszti az egyensúlyt a mozgáskoordinációt és az ügyességet. Mind e mellet egy pohár kávét vagy teát kínálunk a forróbb hangulathoz.

2-5 éves kor között biztonsági okokból lovas torna, póni séta és lovas játékok lehetségesek.


A kupon beváltható 2012. január 22-én, vasárnap, a nyílt napon!!!

 
Lovaink és oktatóink szeretettel várnak minden kedves érdeklõdõt, aki szeretne belekapcsolódni a lovasok életébe. Ha még soha nem ültél lovon, akkor itt az ideje kipróbálni. Ha már eddig is lovagoltál, nálunk megtalálod azt a családias hangulatot, baráti társaságot, ahol érdemes folytatni. Minden korosztály számára a megfelelõ lovat és oktatási módszert biztositjuk.

 2 éves kortól ajánlunk elõkészitõ foglalkozásokat pónilovakon: pónisétákséták erdõn-mezõn, természetismereti kirándulások póniháton, mozgásfejlesztõ lovastorna speciális felszereléssel, logikai és kézügyességet fejlesztõ lovas játékok. A nagyobbaknak: 6 éves kortól, akár felnõtteknek is futószáras lovaglás oktatás, osztály és tereplovaglás magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkezõ oktatókkal, terepvezetõkkel. Versenyálmok valóra váltása egyesületi tagsággal, felkészitéssel, lóbérlési lehetõséggel, vagy akár saját lóval eredményes edzõk segítségével.

 

 Az elsõ lóra üléshez szükséges ruházat amennyiben lovas ruha még nem áll rendelkezésre:

 A legfontosabb a nadrág és a cipõ. Legjobb ha lovaglócipõ híján kis sarokkal rendelkezõ bakancsot vagy csizmát választunk melynek az orra nem túl széles. A térdzokni a legcélszerûbb de ha az nincs akkor válasszuk a lehetõ legmagassabb szárú zoknit.

Nadrágból egy puha testhez álló melegitõ vagy "cicanadrág" a legmegfelelõbb.

Felsõ ruházat lényeg hogy ne nagyon lötyögjön és susogjon, ezen kívül mindegy a típusa.

Amennyiben rendelkezünk biciklis sisakkal azt hozzuk magunkal! A lovas iskolában biciklis sisak vagy kobak viselése mind gyereknek mind felnõttnek KÖTELEZÕ!

 Mivel téli idõszak van és a program kültéri így kérünk mindenkit hogy meleg öltözékben érkezzen!

Lehetõség lesz a lovak etetésére simogatására felügyelet mellett így aki szeretne ebben is részt venni kérjük hogy almát vagy sárga répát hozzon magával.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szervezési okokból a kupon felhasználásához elõzetes bejelentkezés (idõpont foglalás) szükséges legkésõbb január 20. 18:00-ig a +36 20 4449473-as telefonszámon. idõpontot jan. 22-ére 10-16 óra között tudunk biztositani, a program kb 1-1,5 órát vesz igénybe. Kérjük hogy minimum 15 perccel az idõpontjuk elõtt érkezzenek! Késés esetén sajnos kapacitás korlátok miatt nem tudunk újabb idõpontot biztosítani!

2-5 éveseknek 35 perces lovastorna + póni séta lehetséges biztonsági okok miatt.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilaj és Szelíd Lovas Park Egyesület
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2161 Csomád, Fő út
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére