Mai­Kupon

Itt a remek lehetőség, hogy csapatát formába hozza! Osztálykirándulás vagy céges csapatépítő tréning 50% kedvezménnyel a TRAVEL GAMES Utazási Iroda jóvoltából, 2 fő részére CSAK 15 900 Ft-ért, mely tartalmazza a SZÁLLÁST+UTAZÁST+FÉLPANZIÓT+PROGRAMOKAT!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha Ön Cégvezető vagy Osztályfőnök itt a remek alkalom, hogy csapatát formába hozza. Alábbi programunk felépítésének köszönhetően minden résztvevőnek segít igazi csapatjátékossá válni. Elmélyíti a tanár diák, illetve kollegiális kapcsolatokat.  Tapasztalatunk szerint akik nálunk megfordultak programunkon egy életre szóló élménnyel, barátságokkal és rengeteg új tapasztalattal tértek haza. Várjuk tehát Önt és Csapatát tegye próbára őket. Nem fog csalódni!
A csomag tartalma:

 

3 órás csapatépítő barlangtúra fejlámpással 38 m-es mélységben.

MikroCsodák Múzeum belépőjegy

Szentendre megtekintése

Bobozás (egy lecsúszás) Visegrádon, minden további 300 Ft/Fő

Túlélő ismeretekkel és feladatokkal tarkított csapatépítő gyalogtúra a Rám-szakadékban

1 éj szállás, félpanzióval a visegrádi ELTE Üdülőközpontban.

A Csapatépítő ideje alatt különjáratú autóbusz és koordinátor van a csoporttal.

 

 

Program:

 

A csoport első nagy megmérettetése egy közel 3 órás „ overálos barlangtúra ” , mely során 78 m es mélységbe ereszkedünk le, ahol a közel 5 km es barlangrendszerből pár száz métert teszünk meg. Tapasztalt vezetőink kíséretében.

A barlangban állandó 10 celsius fok van. 120 kg felett a túra nem ajánlott.

 A ránk ragadt sártól miután megszabadultunk elindulunk Szentendre felé, ahol megtekintjük a MicroCsodák tárlatot, melyet ukrán művész készített többnyire aranyból. pl: a tű fokában tevekaraván egyik legismertebb alkotása. Szabadidőt biztosítunk vásárlásra fagyizásra.  Majd elfoglaljuk szállásunkat a Dunakanyarban. A szálláson 2-4-6-8 ágyas zuhanyzós szobákban történik az elhelyezés. Vacsora (korlátlan hamburger fogyasztással) után a csoport egy éjszakai túrán vesz részt. Majd kellemesen elfáradva nyugovóra térünk.

 

Másnap reggeli után bepakolunk az autóbuszba és Visegrádra látogatunk, ahol megismerkedünk a város történelmével és kipróbáljuk a visegrádi bobpálya nyújtotta élvezeteket.

Majd egy 6 km-es könnyed gyalogtúrára indulunk a Rám-szakadékban, mely során meg tanulunk álcafestéket készíteni, megpróbálunk, tűzet csiholni. Balesetet szimulálunk, valamint megismerkedünk a magyarországi turistajelzésekkel. Kétnapos kalandozásunkat a túra végével emberesen elfáradva zárjuk.

 

A fenti Program ára: 15900 Ft/2fő 50% kedvezménnyel 31 800 Ft helyett!

Foglalhatósága:

2013. Április 5-6., 6-7., 12-13., 13-14., 19-20., 20-21.,22-23., 24-25., 26-27., 29-30

A fenti időpontokra maximum 100 Főt tudunk fogadni. Tehát 50-50 db kupon vásárolható!


 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos!

A kupon beváltható: 2013.04.01. - 2013.06.30.

A kupon tartalmazza az autóbuszos közlekedést a program alatt Budapesttől-Budapestig, valamint 1 éjszaka szállást a visegrádi Elte Üdülőközpontban.

Az autóbuszra felszállási lehetőség: Budapest Pályaudvarai valamint Városjelző táblákon belül tetszőleges helyszínen. Iskolás csoportoknak Budapestig ingyenes vonatjegy igényelhető. Részletekért hívja irodánkat.

A csapatépítő tréning részleteiről e-mailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Az utazás idejére irodánkban utasbiztosítás is köthető. A biztosítás összege 660 Ft/nap, és 15 millió forintig baleset-, egészségügyi- és poggyászbiztosítást tartalmaz.

Az ár nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, mely minden éjszaka után 450 Ft/fő. A helyszínen fizetendő.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Travel Games Utazási Iroda Kft.
Weboldal
Telefon
+36(70) 545-2626
Szolgáltatás helye
6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére