Mai­Kupon

Itt a romantika ideje! 90 perces, páros aromaolajos Hydro-Spa wellness masszázs választható olajokkal kedvező áron 24 000 Ft helyett 15 990 Ft-ért! Ajándéknak is tökéletes!

A Cascade Wellness programja randinak is kitűnő, de mindenképpen segít kitörni egy időre a szürke hétköznapokból.
Míg a pár egyik tagja relaxációs masszázsban vesz részt, addig a pár másik tagja a Derma Life Spa Jet élménykabinban megkezdi különleges utazását a harmónia világában.
A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, aroma és fényterápia valamint a vibrációs masszírozás segíti a test teljes ellazulását.Mindenhol jó, de a legjobb a Derma Life Spa Jet élménykabinban! Lehet, hogy te nem így ismerted a mondást, de akkor éppen itt az ideje, hogy frissítsd a tudástárad, mert ha kipróbálod a kényeztető élményt, gyorsan megérted majd, miről is beszélünk. És mivel tudjuk, hogy van valaki, akivel szívesen megosztod a legboldogabb pillanataidat, úgy intéztük, hogy a kupon páros élményre szóljon.

A Cascade Wellness & Beauty-ba már megérkezni is élmény, hiszen a vendégeket kellemes hangulat, halk zene és meleg tea várja. Az igazi kikapcsolódás azonban természetesen kezelés közben kezdődik. Míg a párod kényeztető, relaxációs aromaolajos masszázst kap, addig te mellette fekve a Derma Life Spa tudományos fejlesztéseknek és ősi terápiás kezeléseknek egyesítő hatását élvezheted.

A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, aroma és fényterápia, valamint a folyamatos vibrációs masszírozás segíti a test teljes ellazulását, a lelki kikapcsolódást pedig a halk zene segíti elő. A program végén a zene elhalkul, a kabin és a szoba hőmérséklete kiegyenlítődik, így nem kell rögtön kiugranod a fülkéből, bár valószínű, hogy kiszállni így sem akaródzik majd.

Azért csak lépj ki, mert egyrészt a szerelmednek biztosan szívesen adod át a helyedet, hogy ő is megtapasztalja a tökéletes ellazulást, másrészt, mert téged meg az ő helye vár a masszázságyon! 90 perc alatt így mindketten részesülhettek mindkét pihentető élményben, és feltöltődve folytathatjátok szerelmes mindennapjaitokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 90 perces, páros aromaolajos Hydro-Spa wellness masszázs választható olajokkal 2 fő részére 15 990 Ft-ért!

A kezelés időtartama: 90 perc
A kupont kedd, szerda, csütörtök, és vasárnaponként használható fel.
Fürdőruhát vigyetek magatokkal, a hölgyek két részest!

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36-70/341-7942.
A kupont kedd, szerda, csütörtök, és vasárnaponként használható fel.
Bejelentkezésnél kérlek add meg a kuponkódodat.
A kupont kinyomtatva vidd magaddal!

Cascade Wellness & Beauty
1066 Budapest, Dessewffy utca 13.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cascade Wellness and Beauty Szalon
Cég
Cascade Wellness and Beauty Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy utca 13.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére