Mai­Kupon

Izgalmas, világsikerű olvasmány esős őszi napokra, Bunda - Futball és szervezett bűnözés. 1990,-Ft helyett 795,-Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Declan Hill: Bunda c. sikerkönyv


Napjaink profi sportjának, a futballnak legfőbb mételye a fogadási csalás. A bundázásokat immár az egész világot behálózó maffiák irányítják. Róluk rántja le a leplet Declan Hill világsikerű könyve. Több, mint krimi, ez maga a valóság! Leleplező könyv a futballról és a szervezett bűnözésről.
A kanadai oknyomozó újságíró nem ijedős alkat: készített már dokumentumfilmet a kanadai maffia vezetőjének meggyilkolásáról, a koszovói háborúról, illetve az iraki etnikai tisztogatásokról is. Új kötetében sem kevésbé kényes témát jár körül: megkísérli feltárni a sportfogadási csalások hátterét.

 

A könyv szerint a nemzetközi bűnszervezetek tagjai a játékvezetőket leggyakrabban prostituáltakkal, illetve drága órákkal, ruhákkal, műszaki cikkekkel kenyerezik le , bár Hill több forrása szerint ez a '90-es évek európai labdarúgásában volt a leginkább gyakori. A játékosok esetében a bundaszervezők igyekeznek a sportolók bizalmába férkőzni, feltérképezni személyiségüket, s így rávenni őket csalásra, s ha nem járnak sikerrel, az erőszaktól sem riadnak vissza.
A bundázás termékeny talajra talál mindenütt, ahol rosszul fizetik meg a játékosokat. "Egy átlagos magyar futballista fizetése sajnos olyan alacsony, hogy a bundaszervezők végül találnak valakit, aki nekik dolgozik." Tegyük hozzá: a maffiának még könnyebb dolga van, ha a futballisták azt az alacsony fizetést hónapokig meg sem kapják...

 

A könyv megmutatja, hogyan lehet úgy elbundázni egy meccset, hogy a megegyezés ne szúrjon szemet: elég, ha a játékos csak egy méterrel odébb helyezkedik, s a néző még sajnálni is fogja az illetőt, hiszen centikkel maradt le a labdáról. Kiderül, hogy a csalóknak már a világbajnokság sem szent.

 

A könyv fő erőssége, hogy tudományos igényű kutatását érdekes történetekkel fűszerezve tárja elénk, gördülékeny fogalmazással, krimiszerűen mutatja be a világot, melyben nagyon sokan sárosak - az utolsó futballistától egyes nemzeti és nemzetközi sportszervezetek vezetőiig.

 

Bunda

Szerző: Declan Hill
Nyelv: magyar
Kiadó: Milagrossa
Oldalszám: 380
Méret: 140x220
Tömeg: 330g
Kötés: ragasztott
Kiadás éve: 2011

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 10-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

KUPON BEVÁLTÁSA:

A kupon beváltható személyesen a Milagrossa Kft.-nél, 3530 Miskolc, Avasalja u. 6.

Postai utánvétel esetén kérjük, hogy a postázási címet a kuponnal együtt szíveskedjenek elküldeni a nagy@milagrossa.hu e-mail címre. A postaköltség 799,-Ft, mely független a megrendelt darabszámtól. A postaköltség utánvéttel egyenlíthető ki.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Milagrossa Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3530 Miskolc, Avasalja u. 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére